La din Volvo hjelpe deg med å se

Smart View med hindringsdeteksjon

Volvo Smart View med hindringsdeteksjon

Volvo Smart View med hindringsdeteksjon lar deg fokusere på arbeidet mens Volvo-maskinen ser for deg. Den gir maskinførere en 360°-visning av maskinens omgivelser takket være kameraet og det nye radardeteksjonssystemet.

Skiller mellom menneske eller objekt

På et travelt sted kan maskinførere bekymre seg for å skade personer, maskinen eller eiendom på stedet. Volvo Smart View med hindringsdeteksjon lar deg fokusere på arbeidet mens din Volvo holder øye med omgivelsene.

Volvo Smart View med hindringsdeteksjon kan identifisere hindringer som enten et objekt eller et menneske, slik at maskinføreren kan gjøre passende tiltak. Systemet gir maskinførere en forbedret sanntidsvisning av omgivelsene deres og automatiske varsler på den høyoppløste skjermen hvis det oppdages hindringer.

Sikkerhetsfunksjon

Dyplæringsteknologi

Volvo brukte dyplæringsteknologi da vi utviklet Smart View med hindringsdeteksjon. Det betyr at selv noen som huker seg sammen, beveger seg, eller lener seg mot maskinen kan oppdages. Det spiller ingen rolle hvilken farge det er på klærne; alle er synlige.

Produktivitetsfunksjon

Personlig radarinnstilling

Volvo Smart View med hindringsdeteksjon lar deg angi hvor langt du vil at radaren skal nå. For de som arbeider på trange steder er dette en nyttig funksjon – en mindre plass krever et mindre radarområde. Du kan også tilpasse sektorene du ønsker å se på den brukervennlige berøringsskjermen.

Vil du vite mer?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med glede.

Kontakt oss