Forebyggende vedlikehold

Klar til å yte maksimalt

Volvo Maskin Service

En maskin som ikke er operativ forårsaker forstyrrelser og stopp i produksjonen, uventede kostnader og redusert lønnsomhet. Jobben må fortsatt utføres, og maskinførernes lønn må betales. Forebyggende vedlikehold kan bidra til å redusere risikoen for ståtid og uplanlagte reparasjonskostnader. 

ActiveCare kombinerer døgnkontinuerlig maskinovervåkning og rapporter om maskinparkutnyttelse for å sikre at maskinene dine holder seg i optimal stand.

Fluid Analysis (væskeanalyse) gir et unikt innblikk i maskinhelsen og bidrar til å unngå dyre reparasjoner og uventet ståtid.

Fokuser på dine forretninger og kunder med fullstendig tilfredshet.

Vedlikeholdsplanen kan skreddersys for å passe til ditt bruksområde – med minimal driftsforstyrrelse.

Reparasjon-alternativet garanterer en avtalt pris for alle dekkede reparasjoner, slik at du kan budsjettere nøyaktig og unngå uventede utgifter.

Med denne oppgraderingen kan telematikkinformasjon fra en maskinpark bestående av forskjellige maskiner nås i det samme formatet og enkelt integreres i eksisterende systemer.

Appen Electric Machines Management

Vær klar for ladekravene og sørg for at din elektriske maskin fra Volvo er klar for bruk med vår Electric Machines Management-app, en nettapplikasjon som gir deg innsikt i sanntid i en enkel eller en hel flåte med elektriske maskiner, inkludert batteristatus og geografisk plassering.

Electric Machines Management-app

Vennligst vær oppmerksom på at våre tilbud ikke alltid er tilgjengelig i alle land. Ta kontakt med din Volvo-forhandler for mer informasjon.

Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss