Volvo redskap til minigraver

utstyr for kompakte gravemaskiner

Kun det beste er godt nok for din Volvo

Volvo redskaper til din kompakte gravemaskin

En Volvo gravemaskin er en utmerket bæremaskin for arbeidsredskaper, og med det fulle spekteret av produktive Volvo redskaper oppnår du en uslåelig fleksibilitet og anvendelighet. Det gjør det mulig å skreddersy gravemaskinen nøyaktig for arbeidsområdene og forholdene på arbeidsplassen. For ikke å nevne en større sjanse til å utvide mulighetene for virksomheten din.

Vær oppmerksom på at redskapstilbudet for maskinmodeller kan variere i forskjellige markeder.

Hurtigkoplinger

Et utvalg redskapsfester som gjør at operatøren raskt og enkelt kan koble til redskaper.

Oversikt over redskaper

Skuffer

Et bredt utvalg av skuffer som kan brukes under mange forskjellige bakkeforhold og for all slags grøftegraving og håndteringsarbeid.

Oversikt over redskaper

Hydrauliske hammere

For å trenge gjennom en rekke krevende materialer, leverer Volvo hydraulisk knuser stabil styrke, holdbarhet og knusekraft. For maskiner som veier ti tonn og under det, er Volvos knusere fullstendig samstemte med din kompaktgraver, gravelaster eller kompaktlaster.

Oversikt over redskaper

Rototilter

En Volvo minigraver og skuffe sammen med fabrikkmontert hurtigkopling og Steelwrist® rotortilt leverer den optimale kombinasjonen av høy produktivitet, sikkerhet, presis styring og redusert drivstofforbruk. Opplev en ny måte å arbeide på og få jobben gjort med Volvo.

Oversikt over redskaper
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt