Volvo Fluid Analysis-service

Mer innsikt, mer driftstid

Rutinemessig væskeanalyse utstyrer deg med informasjonen du trenger for å utføre forebyggende reparasjoner og vedlikeholdstiltak, noe som er bevist å redusere ståtiden med så mye som 15 %.

Vår strømlinjeformede, effektive og svært nøyaktige Volvo Fluid Analysis-service omfatter olje, smøremidler, diesel, AdBlue og kjølevæsker for å gi deg informasjonen du trenger for å identifisere forurensing og slitasjeproblemer så tidlig som mulig, samt de nødvendige dataene for å ta mer informerte beslutninger ved valg av smøremidler, kjølevæsker og drivstoff i fremtiden.

En av hovedegenskapene i den nye Volvo Fluid Analysis-servicen er bruken av kunstig intelligens (AI) for å gjøre testprosessen og analysen raskere og mer nøyaktig. Bruken av kunstig intelligens gjør det mulig for laboratorieteknikere å fokusere på mer detaljerte testspørsmål – som å analysere unormale eller kritiske prøver – som er svært viktig for kundene – og dermed kunne tilby bedre innsikt og anbefalinger.

Hvorfor Volvo Fluid Analysis

  • En strømlinjeformet og digitalisert testprosess
  • Analyse basert på kunstig intelligens
  • Global infrastruktur for testing
  • Nettskybasert, sentralisert database
  • Intuitive og lettforståelige rapporter

Visste du…?

75 % av reparasjonskostnader og ståtid kan spores tilbake til bruk av forurensede smøremidler og drivstoff, inkludert 65-75 % lagerfeil. Gjennom tidlig identifisering av mulig forurensning eller slitasje kan du gjøre proaktive tiltak før det oppstår uplanlagt ståtid, og bidra til å opprettholde produktiviteten og unngå potensielle reparasjonskostnader.

Dataanalyse ved bruk av kunstig intelligens

Vår Fluid Analysis-service er den første på markedet som benytter Artificial Intelligence (AI, kunstig intelligens) dataanalyse, noe som gir kundene raske og lettforståelige rapporter og anbefalinger.

Identifiser trender, gjør tiltak

Volvo Fluid Analysis-servicen er basert på trendanalyse, og ikke bare enkeltrapporter, og høster testinformasjon for å lage en database. Avvik i resultatene fra denne etablerte basislinjen kan da gi et viktig tidlig varsel på at korrigerende tiltak er nødvendig for å unngå ståtid.

En strømlinjeformet digitalisert prosess

Vår digitaliserte Fluid Analysis-prosess er rask og enkel, og gir rapporter med høy nøyaktighet:

  1. En innsamlet prøve sendes til et av våre globale nettverk av laboratorier
  2. Volvo-laboratoriet tilbyr rask behandlingstid for å skaffe essensiell informasjon som oljetilstand, eventuelle forurensninger, slitasjemetaller og tilsetningsstoffer
  3. Rapporten lastes opp til portalen for gjennomsyn og vurdering
Nettportal

Vår nettsky-baserte portal har et brukervennlig grensesnitt som presenterer Fluid Analysis-rapporter i et svært visuelt og lettforståelig format. I tillegg kan brukere, via mobilappen, registrere prøver fra hvor som helst i verden, samt raskt og enkelt få tilgang til prøverapporter og motta varsler hvis det skulle være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Vil du finne ut mer?

Kontakt din lokale forhandler for å finne ut mer eller for å komme i gang med Volvo Fluid Analysis.

Finn ut mer