Volvo redskap gravemaskin hydra

Volvo hydrauliske hammere

FOR KREVENDE BRUKSOMRÅDER

Høy slagenergi - robust og driftssikker konstruksjon

Uansett hvilken jobb som skal utføres er Volvo's hydrauliske hammere designet for å sikre imponerende resultater. Med høy slagenergi, to-trinns frekvensjustering og et omfattende utvalg av tilgjengelige meisler leverer Volvo's hydrauliske hammere fleksibilitet for bruk i ethvert bruksområde. Hver eneste detalj i Volvo hydrauliske hammere er designet for å fungere godt sammen med din Volvo-maskin. Våre hammere leveres komplett med slanger, hammerplate og meisel – slik at den kan gå rett i arbeid.

Volvo's hammere supporteres av Volvo Maskin Service, bransjens best utbygde serviceapparat. Ta kontakt med din lokale distriktssjef for en hyggelig hammerprat! Link til vårt salgsapparat finner du her. 

Volvos hydrauliske hammere - de viktigste funksjonene

Se filmen som presenterer serien av hydrauliske hammere fra Volvo Construction Equipment. Robuste og slitesterke hammere som er konstruert for å fungere perfekt sammen med Volvo gravemaskiner under alle forhold.

Kompaktgravere

Fra konstruksjon og materialvalg til den perfekte balansen mellom slagkraft og vekt - enhver detalj i Volvo hydrauliske hammere er utviklet for å fungere perfekt sammen med din Volvo kompaktgraver.

Oversikt over hydrauliske hammere
Beltegravere

Kraft, ytelse og fleksibilitet - uansett hvilken oppgave som skal utføres er Volvo's hydrauliske hammere designet for å levere imponerende resultater.

Oversikt over hydrauliske hammere
Hjulgravere

Konstruert med tanke på hardt arbeid – med en hydraulisk hammer fra Volvo kan du ta på deg selv de mest krevende oppgaver og sikre høy produktivitet med en hammer med lang levetid. 

Oversikt over hydrauliske hammere
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt