Volvo redskap gravemaskin hydra

Hydrauliske hammere

Bryter barrierer

Konsekvent kraft, holdbarhet og brytekraft

Uansett hvilken oppgave som skal utføres – Volvo's hydrauliske hammere er designet for å levere imponerende resultater. Med enestående slagkraft, to-trinns hastighetsjustering og et omfattende utvalg av tilgjengelige meisler – Volvo's hydrauliske hammere leverer fleksibilitet og en skreddersydd løsning for ethvert bruksområde. Hver eneste detalj på Volvo-hammeren har blitt designet for å arbeide i harmoni med din Volvo-maskin. Våre hammere leveres som en alt-i-ett-pakke – inkludert ditt valg av slanger, hammerplate og meisel – slik at du kan gå rett i arbeid.

Volvo's hammere støttes av påliteligheten og sikkerheten til Volvo's navn og forhandlernettverk. Hammere og bæremaskiner selges og følges opp av din lokale Volvo-forhandler og leveres med en solid produsentgaranti. Føl deg støttet – bruk vårt omfattende nettverk av Volvo-teknikere, deler, meisler, verksteder og forhandlere

Volvos hydrauliske hammere - de viktigste funksjonene

En film som presenterer serien av hydrauliske gravemaskinhammere fra Volvo Construction Equipment. Disse slitesterke redskapene er konstruert for å virke i fullkommen harmoni med Volvo-gravemaskiner - under bestemte forhold og på bestemte bruksområder.

Kompaktgraver

Fra komponentdesignen og til den perfekte kraft- og vektbalansen – enhver detalj i Volvo-hammeren har blitt utviklet for å arbeide i harmoni med din Volvo kompaktgraver.

Oversikt over hydrauliske hammere
Beltegående gravemaskin

Kraft, ytelse og fleksibilitet Uansett hvilken oppgave som skal utføres – Volvo's hydrauliske hammere er designet for å levere enestående resultater.

Oversikt over hydrauliske hammere
Hjulgående gravemaskin

Bygd med tanke på hardt arbeid – med en hydraulisk hammer fra Volvo kan du ta på deg selv de mest krevende oppgaver og holde deg mer produktiv – enda lenger.

Oversikt over hydrauliske hammere
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt