Volvo Services Fuel Efficiency Report

Fuel Efficiency Rapport

Data på enkel måte øker maskinens effektivitet

Fuel Efficiency Rapport

Få uvurderlig innsikt i maskinens effektivitet med Fuel Efficiency Rapport, designet for å senke driftskostnadene og maksimere lønnsomheten din. Kjør med maksimal kapasitet og sikre at maskinene fungerer effektivt.

Hvorfor velge Fuel Efficiency Rapport

Gjør tiltak

Identifiser eventuell ineffektivitet med Drivstoffeffektivitet-rapporten, som er strukturert for å hjelpe deg med å redusere bransjens største driftskostnadsfaktor, nemlig drivstoffet. Utstyrt med kunnskap og god innsikt i flåten din, arbeidsstedet eller den enkelte maskinen, vil rapporten gjøre det enkelt for deg å utføre de nødvendige trinnene for å bedre effektiviteten.

Ferdiglagede analyser

Spar tid og penger med den brukervennlige rapporten, presentert i et enkelt format som eliminerer behovet for å måtte gå gjennom en mengde kompliserte data. Hold deg informert om maskinens drivstofforbruk, maskinutnyttelse og overdreven tomgang for å sikre en mer effektiv drift.

Oppfyll målene dine

Du, sammen med din forhandler, lager et rapportoppsett i henhold til organisasjonens behov og interesseområder - slik at du kan være sikker på at du er på rett spor mot å oppfylle dine mål. Det er bare å tilpasse rapporten med opp til åtte mål etter eget valg. Du kan også inkludere prisen du betaler for en liter med drivstoff for å kunne forutsi mulige kostnader og innsparinger.

Hvordan CareTrack virker
  • Maskinens data samles inn via CareTrack.
  • Volvo-systemet bruker forhåndsdefinerte algoritmer for å automatisk sette sammen informasjonen i en lettlest PDF-rapport, som sendes direkte til innboksen din med jevne mellomrom. Data er også tilgjengelig i Excel- og CSV-format dersom du ønsker å gjennomføre flere analyser.

Mer å tilby

Insight reports

Telematikkdata kan være en effektiv måte å forbedre effektiviteten og driftstiden til maskinparken din på, men for stor datamengde kan hindre deg i å se informasjonen som virkelig betyr noe. Det er her Fuel Efficiency Report kommer inn, en del av vår serie av Insight Reports. Vårt dynamiske system legger inn data i en portefølje av brukervennlige rapporter som hjelper deg med å ta informerte beslutninger og gjøre smarte tiltak. Vil du finne ut mer? Sjekk ut hele porteføljen, inkludert dedikerte rapporter om maskinens helse og produktivitet. 

Productivity Report
Den komplette pakken

Du er klar over alle fordelene, men vil ha litt mer veiledning for å sette idéene ut i praksis? Din Volvo-forhandler er der for å hjelpe deg med å lage en plan for å øke effektiviteten på lang sikt.

Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss