Volvo redskap til gravemaskin excav

TILLEGGSUTSTYR

UTRUST DIN VOLVO OPTIMALT

Du valgte antakeligvis Volvo fordi du ønsket det beste. Så hvorfor velge noe annet når det kommer til tilleggsutstyr? Volvo tilleggsutstyr gir optimal utnyttelse av din maskin.

Kun det beste er godt nok for din Volvo

Ettersom forskjellige jobber krever forskjellige arbeidsredskaper, og fordi Volvo er redskapsprodusenten med det mest omfattende utvalget av utstyr, kan du utruste din Volvo med redskaper som ikke bare yter full rettferdighet til maskinen, men som også oppfyller behovene og arbeidsforholdene dine på en presis måte. Dette gir deg enestående produktivitet, tilgjengelig driftstid, fleksibilitet og allsidighet.

Kompaktgravere

En Volvo gravemaskin er en utmerket bæremaskin for arbeidsredskaper, og med det fulle spekteret av produktive Volvo redskaper oppnår du en uslåelig fleksibilitet og anvendelighet. Det gjør det mulig å skreddersy gravemaskinen nøyaktig for arbeidsområdene og forholdene på arbeidsplassen. For ikke å nevne en større sjanse til å utvide mulighetene for virksomheten din.

Oversikt over redskaper

Hjulgående gravemaskiner

Et bredt utvalg med redskaper som er enkle å feste kan spare tid, redusere kostnader og danne en flerfunksjonell maskin. Med Steelwrist® tiltrotator, lett redskapsfeste, slitesterke skuffer og hammer, kan Volvo hjulgravere grave, laste, knuse og flytte materiale på den mest effektive og produktive måten.

Oversikt over redskaper

Beltegående gravemaskiner

Ingen produsent designer bedre skuffer til Volvo-maskiner enn Volvo. Skuffer, redskapsfester, rotortilt, ekstrahydraulikk og fabrikksmontert styresystem - alt er utviklet for å gi maksimal effekt på maskinen, samtidig som det er støttet av Volvos garantiordninger.

Oversikt over redskaper

Kompakte hjullastere

Du valgte antakeligvis en Volvo hjullaster fordi du ønsket det beste. Så hvorfor si seg tilfreds med mindre når det gjelder redskapene? Bare med Volvo-redskaper får du det du ville ha da du kjøpte en Volvo - fleksibilitet og tilgjengelig driftstid.

Oversikt over redskaper

Store hjullastere

Mange har prøvd å kopiere Volvos allrounder-konsept for hjullastere, men uten suksess. Forskjellige jobber krever forskjellige redskaper, og fordi Volvo er hjullasterprodusenten med det mest omfattende utvalget av redskaper, kan du utruste din Volvo hjullaster med redskaper som ikke bare yter full rettferdighet til hjullasteren, men som også nøyaktig oppfyller dine behov og arbeidsforhold. Dette gir deg enestående fleksibilitet og allsidighet.

Oversikt over redskaper
Annet utstyr
utstyr fra anerkjente leverandører

Foruten vårt eget sterke merkenavn, tilbyr vi også utstyr fra andre kjente leverandører.

Her finner du mer informasjon
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt