Volvo Services Repair

Reparasjon

Unngå uventede kostnader

Reparasjon

Du trenger ikke å bekymre deg når maskinens standardgaranti utløper. Vi har en rekke Reparasjon-alternativer som hjelper deg med å unngå uventede reparasjonskostnader og som beskytter foretakets kontantstrøm. 

Full Reparasjon

For uovertruffen trygghet, gå for Full Reparasjon. Dette vil også gi deg full kontroll over kontantstrømmen ettersom du kun betaler prisene som ble avtalt ved oppstart av kontrakten. Deretter vil Volvo ta fullstendig vare på din maskin dersom det oppstår feil. Gir dekning for alle komponenter og deler, unntatt de som er oppført under Unntak*.

*Unntak vil variere avhengig av maskintype.

Utvalgt reparasjon

Dersom du jobber med et mer begrenset budsjett, eller for øyeblikket ikke ser behovet for Full Reparasjon-alternativet, er det to Reparasjon-alternativer som er mer fokusert:

  • Drivverk-alternativet varierer avhengig av maskintype, men gir vanligvis dekning for motoren (og alle smurte komponenter i motoren), transmisjonen, akslingene og hydrostatsystemet.
  • Komponenter – gir dekning som i Drivverk-alternativet, pluss flere hovedkomponenter som dynamoer og rammer – dekningen vil kunne variere avhengig av maskintypen. For eksempel på gravemaskiner inkluderer alternativet bom og stikke.
Tillegg

Din Volvo-forhandler kan også skreddersy et mer omfattende Reparasjon-alternativ. Ta kontakt for å finne ut mer.

Å plusse på Vedlikehold til Reparasjon er den beste måten å sikre maskinens driftstid på.

Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss