Endringen starter her

Det er lett å snakke om hvor viktig det er med endringer. Men verden trenger ikke flere ord. Den trenger handling. Verden avhenger av at næringen vår bidrar til vekst samtidig som den reduserer klimafotavtrykket vårt. Den avhenger at vi bygger bygninger og infrastruktur til gode for folk overalt. Den avhenger av at vi samarbeider for å bygge den verdenen vi ønsker å leve i.

Verden forventer at vi prater mindre og gjør mer. Derfor viser vi vei med elektriske maskiner som driver næringen vår fremover. Tjenester som gjør at kundene våre får mer ut av virksomheten sin.
Og innovasjoner som vil forvandle måten vi arbeider på.

Endringen starter her
Bli med!

Endringen starter med handling

Endringen starter med sirkularitet

Hos Volvo CE mener vi at det å forlenge levetiden til maskinene våre er bra, ikke bare for kundene, men også for planeten. Se hvordan vi får dine Volvo CE-maskiner til å vare en generasjon til, samtidig som at vi støtter miljøet, med Volvo Reman, Volvo Certified Rebuild og Volvo Approved Used Equipment.

Les mer
Endringen starter med elektromobilitet

Vi lever i en verden der kravene til bærekraft øker minutt for minutt. Elektromobilitet er helt nødvendig hvis du vil være konkurransedyktig. Vi i Volvo CE her at stort utvalg av elektriske maskiner som kan gi fremgang for bedriften din.

Les mer
Endringen starter med mennesker

Vi i Volvo CE vil bygge en bedre verden. For å lykkes trenger vi folk med forskjellige perspektiver. Så da vi hørte at mange jenter gir opp drømmen om å bli ingeniør, bestemte vi oss for å inspirere og oppmuntre dem.

Les artikkelen
Endringen starter med CO₂-reduksjon

Hvis du virkelig ønsker å redusere karbonutslippene, har vi løsninger som virkelig monner. Sammen kan vi analysere hvordan du arbeider, sette mål og sikre fremdrift.

Les mer

møt de som skaper forandring

Endringen starter med Jennifer Milikowsky

Jennifer Milikowsky fra Walden Hill Farms er den som tar skrittet fra intensjon til handling ved å bringe bærekraft inn i alle deler av livet. La oss ta en tur opp til New England i USA for å få en inspirerende innsikt i hvordan en elektrisk anleggsmaskin kan bane vei til en bedre verden.

Les mer
Endringen starter med Godson og Hedvig

Møt studentene Godson Osele og Hedvig Ernst. Under Volvo CE 's mentorskap samarbeidet teamene deres på tvers av kontinenter i et forsøk på å bygge eksterne ladere for elektriske maskiner. Og deres reise mot en bærekraftig fremtid er intet mindre enn elektrisk!

Les mer
Endring starter med Stena Recycling

Volvo ECR25 Electric i Stena Recyclings fabrikk i Sverige har arbeidet nesten non-stop i over 4000 timer. Bli med Stena Recyclings innkjøpsleder Marika Björnum, mens hun forklarer hvorfor overgang til elektriske maskiner er bra både for virksomheten og for miljøet.

Les mer
GLOBALT RALLYCROSS-PARTNERSKAP

Volvo Construction Equipment er den offisielle banebyggeren for FIAs VM i Rallycross. Her skal vi vise hvordan vi kan oppnå virkelige endringer med de nye produktene og tjenestene våre.

Les mer
Vår ambisjon: 100 % fossilfrie kjøretøy fra Volvo Group fra 2040

Som en verdensledende produsent har vi makt til å skape endringer. Bli med oss på reisen til en mer bærekraftig bygg- og anleggsnæring.

Les mer
Kvinnelig servicetekniker utfører service på en Volvo L220H hjullaster
Vil du vite mer?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med glede.

Kontakt oss