WORLD RX PARTNERSKAP

LEDER DEN ELEKTRISKE UTVIKLINGEN

Å transformere samfunnet vårt mot en elektrisk fremtid er ikke bare en endring vi er en del av, det er et race vi leder an i. For det er et race som ikke kan vente

Med det største utvalget av elektriske maskiner og ladeløsninger av alle anleggsmaskinprodusentene ligger vi i forkant av bransjen i reisen mot en karbonnøytral fremtid.

Dette er grunnen til at vi samarbeider med FIA World Rallycross Championship siden de også arbeider for en transformasjon til elektrisk rallycross. Deres hurtige evolusjon er det perfekte speilet for vår egen viktige overgang til bærekraftige løsninger.

Som offisiell leverandør av anleggsmaskiner og partner under banebyggingen demonstrerer vi at bærekraftsendringer ikke trenger å gå på akkord med kraft og ytelse. Takket være våre felles ambisjoner har nullutslippsracing aldri vært mer spennende. Og hvordan gjør vi det?

BANEBYGGING

Vi sikrer den beste opplevelsen når vi bygger banene på noen av de mest fremragende rallycrossarenaene rundt om i hele verden. Når en justering av banen på bare noen få centimeter kan utgjøre hele forskjellen, er våre ledende maskin- og serviceløsninger der for å generere adrenalinpumpende action med lavest mulig utslipp. Takket være vår dynamiske testbane i Eskilstuna kan vi designe og teste banen for å holde spenningen på topp.

Les mer om vår banebygging

BERGNING

Selv om det er umulig å forutsi utfallet av ethvert hopp og enhver sving på banen, kan man stole på at sikkerheten til alle som er tilstede ivaretas. Med våres løsning for berging av elektriske rallycrossbiler, som er verdens første, er vi i stand til å fjerne elektriske rallycrossbiler raskt og effektivt fra banen umiddelbart etter en ulykke, under de tryggeste forhold. Vårt partnerskap med ENGCON og Granfors Racing har resultert i den første løsningen i sitt slag som skal tas i bruk av FIA.

Les mer om vår unike løsning for sikker berging

MANGFOLD

Vi mener at motorsporten, akkurat som byggebransjen, skal være åpen for alle. Når det gjelder det å sikre en plass på pallen, er kjønn irrelevant. Og dette demonstreres ikke bedre enn gjennom de utrolige prestasjonene til vårt uavhengige Construction Equipment Dealer Team – som kan skilte med World RX's første kjønnsbalanserte førerduo noensinne. På denne måten flytter vi grensene for motorsporten og streber for det beste.

Les mer om CE Dealer Team

Å se er å tro. Se våre korte episoder nedenfor for å oppdage hvor kraftig et partnerskap kan være som et verktøy for å akselerere samfunnets elektriske transformasjon.

Volvo CE x FIA World Rallycross Championship

Mer informasjon om RX World Championship finner du på: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Følg Construction Equipment Dealer-laget når de konkurrerer i det nye elektriske rallycrossmesterskapet som utfordrer standardene for bærekraft og mangfold i motorsport.
Mer informasjon: www.cedealerteam.com