Volvo Services Active Care

ActiveCare

Bli tilkoblet. Øk driftstiden

ActiveCare

Telematikkdata kan være en effektiv måte å forbedre effektiviteten og driftstiden til maskinparken din på, men en for stor datamengde kan hindre deg i å se informasjonen som virkelig betyr noe. Det er der ActiveCare kommer inn. Ved å kombinere døgnkontinuerlig maskinovervåkning og rapporter over maskinparkutnyttelsen er denne omfattende tjenesten designet for å holde maskinene dine i topp driftsstand, redusere uplanlagt ståtid og minimere reparasjonskostnadene.

Volvo Uptime Center

Vi forstår viktigheten av høy driftstid når det gjelder suksessfull drift – og det er grunnen til at Volvo Construction Equipment har investert i Volvo Uptime Center. Våre maskineksperter jobber i disse sentrene og bruker de mest avanserte diagnoseverktøyene og systemene som finnes for å hjelpe kundene med å oppnå maksimal driftstid.

Hvordan virker

  • Maskindata blir hentet inn via CareTrack, Volvo's telematikksystem, og sendt videre til Volvo Uptime Center.
  • Volvo-eksperter overvåker maskinene i sanntid og sender varsler til Volvo-forhandleren. Hvis tiltak er nødvendig, vil forhandleren din kontakte deg for å gi råd om de neste trinnene.
  • Informasjonen settes også sammen til en PDF-rapport, som sendes til innboksen din hver uke.

Døgnkontinuerlig maskinovervåkning

Passer på for deg

Vi designet den. Vi bygde den. Nå la oss ta vare på den.
Med ActiveCare overvåker Volvo helsen til maskinene dine eksternt, og varsler deg øyeblikkelig dersom tiltak er nødvendig. Denne proaktive tilnærmingen hjelper deg med å forhindre maskinstans – noe som gir deg mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten din.

Reduser ikke-planlagt ståtid

Identifiser små problemer før de blir store. Volvo tilbyr innsikt i maskinens helse, slik at problemer kan identifiseres og utbedres så snart som mulig.

Minimerer uventede kostnader

Forhandleren din kan gi deg råd dersom maskinen din krever øyeblikkelig tiltak, eller om en eventuell reparasjon kan planlegges og utføres sammen med neste service, og dermed effektivisere arbeidet og redusere unødvendig reisetid.

Optimaliser maskinens reparasjonstid

Bruk mer tid på å jobbe og mindre tid på å vente. Takket være ekstern diagnose vil en servicetekniker være forberedt på jobben.

Skreddersydde anbefalinger

Eliminer gjentakende maskinfeil. Din lokale forhandler kan undersøke hvordan maskinen din blir betjent, og hvorfor visse handlinger kan forårsake problemer. Uansett årsak, Volvo kan gi deg råd om den beste løsningen, tilpasset ditt bruksområde.

Gjør rapporter til tiltak

Ferdiglagede analyser

Designet for å identifisere områder der driftstiden kan forbedres – en ukentlig rapport vil gi innsikt i hvordan maskinene dine blir brukt. Gjør tiltak og samarbeid tett med Volvo-forhandleren din for å sikre at maskinen din holder seg i optimal stand.

Lettforståelige data

Denne smarte rapporten presenterer vitale informasjoner i et lettforståelig format, og eliminerer behovet for å måtte gå gjennom kompliserte data. Rapporten er tilpasset organisasjonen din og gir informasjon som dekker hele maskinparken, samt detaljert informasjon helt ned til den enkelte maskin på et anleggsområde.

Ha kontroll på kostnadene

Rapporten gjør det enkelt å oppdage feil bruk av maskinen – noe som hjelper deg med å sikre at maskinen din blir brukt riktig. Med lettilgjengelig innsikt, som for eksempel ved tilfeller av uønsket overlasting av maskinen, har du nøkkelen til å forbedre driftspraksisen, minimere reparasjonskostnadene og effektivt administrere servicerutinene.

Alarmer for driftsadferd

Hold deg oppdatert om hvordan maskinen din brukes og identifiser forbedringsområder for å redusere belastningen på maskinen. For hver varsling inneholder rapporten en forklaring på den langsiktige effekten, samt tips om hvordan dette kan unngås.

Tekniske alarmer

Hold deg oppdatert på maskinens tilstand takket være en rekke tekniske alarmer, for eksempel lavt kjølevæskenivå og høy motortemperatur. Disse alarmene genereres av maskinen for å fremheve områder som krever oppmerksomhet.

Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss