Kalkulator for energikostnadsbesparelse

Visste du at det faktisk er billigere å kjøre en elektrisk anleggsmaskin enn å bruke et dieseldrevet alternativ? Med prisgapet mellom diesel og strøm, som forventes å øke ytterligere i løpet av de kommende årene, er elektriske maskiner ikke lenger bare et smart valg for miljøet, de er også bra for virksomheten. Dette kommer i tillegg til de andre fordelene i form av reduserte vedlikeholdskostnader, redusert støy- og CO2-utslipp, samt forbedret miljø for maskinføreren og de som jobber i nærheten av maskinen.

Det er billigere å kjøre elektriske gravemaskiner

Du kan få mye mer ut av den elektriske gravemaskinen din for den samme summen du ville brukt på en dieseldrevet maskin. Alt avhenger av å jobbe smartere, ikke hardere. De reduserte driftskostnadene gjør elektriske gravemaskiner til et mye bedre valg for kostnadseffektive arbeidsplasser. Bare skriv inn behovene nedenfor og finn ut hvor mye du virkelig kan spare.

Hvor mye kan du spare med en elektrisk hjullaster?

Med stigende drivstoffpriser kan du gjøre kostnadsbesparelser med en elektrisk hjullaster, siden den bare krever en enkel strømtilkobling til strømnettet fremfor å bruke dyr diesel. Og så snart maskinføreren slutter å betjene maskinen slås de elektriske motorene av, slik at det ikke registreres unødvendige driftstimer. Så bare forestill deg hvor mye det er mulig å spare over tiden det tar å fullføre et helt prosjekt.

Vil du vite mer om hvordan du kan spare energikostnader?

Vil du vite hvor mye du kan spare på byggeprosjektet ditt hvis du vil benytte elektriske maskiner i stedet for? Vennligst kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.

Mindre service tilsvarer mer driftstid

Med elektriske maskiner er det ingen motorrelaterte servicekostnader slik det er med diesel. Dette betyr at det ikke lenger skal skiftes motorolje og motorfiltre! Vi tror også at levetiden til de batterielektriske komponentene skal være lik, eller enda bedre enn, de som finnes på en konvensjonell dieseldrevet maskin. Alt dette legger opp til økt driftstid på anlegget og mindre ståtid i verkstedet.

Driftstidskalkulator

Finn ut driftstiden til våre elektriske anleggsmaskiner og hvilken lader du må velge

Driftstid

Fordeler

Oppdag fordelene du kan nyte godt av når du velger en elektrisk anleggsmaskin

Fordeler

CO₂-sparingskalkulator

Finn ut hvor mye du vil redusere karbonavtrykket ditt

CO₂

Kostnadsbesparelser i landskapsforming

Når vi snakker om reduserte energikostnader med våre nullutslippsløsninger, snakker vi av erfaring. Vi satte i gang vår kompaktgraver ECR25 Electric og vår kompaktlaster L25 Electric ved den berømte turistattraksjonen Eden Project i Cornwall, Storbritannia, for å benyttes i bruksområder innenfor landskapsforming. Resultatene viste at det ikke bare var miljøvennlig å velge elektrisk – for både mennesker og planteliv – men at det også var mulig å spare 73 % i energikostnader og opptil 3 tonn CO2 under det tre måneder lange prosjektet.

Energikostnadsbesparelser hos Eden

Kostnadsbesparelser innen avfall & resirkulering

Ved å benytte vår gravemaskin ECR25 Electric i et bruksområde innenfor avfalls- og resirkuleringssektoren resulterte det i CO2-reduksjonsbesparelser på rundt 21 tonn i året for Stena Recycling, et av Europas ledende avfalls- og resirkuleringsselskaper. Dette utgjorde også en årlig energikostnadsbesparelse på rundt 83 %. En seier for miljøet og for vår kundes bunnlinje. Ved å kun ta pauser for hurtiglading, viste den elektriske maskinen seg å være et hendig verktøy for å arbeide mer bærekraftig med økt effektivitet. Nullutslippsdriften er også perfekt på linje med gjenvinningsbransjens engasjement til en mer sirkulærøkonomi.

Spar kostnader
Nullutslippsdrift
Nullutslippsdrift
Hvorfor gå over til elektrisk drift?