Volvo Maskin AS Norge
Volvo om VCE

En global LEVERANDØR

Om Volvo CE

Våre produkter og tjenester tilbys i over 125 land.

KUNNSKAP, Erfaring, løsninger

Med et komplett produktsortiment støttet av et godt utbygd serviceapparat, har vi den rette maskinen og den riktige løsningen for dine oppgaver.

Øk LØNNSOMHETEN I DIN virksomhet

Komplette løsninger

Volvo har den riktige løsningen for deg. Så hvorfor ikke la oss levere alle nødvendige tjenester gjennom hele levetiden til maskinen din? Ved å lytte til dine behov, kan vi redusere de totale eierkostnadene og øke inntektene dine.

Det å være en Volvo-kunde innebærer at du har et fullstendig sett med tjenester for hånden. Volvo kan tilby deg et langsiktig partnerskap, beskytte inntektene dine og levere et fullt utvalg av kundeløsninger med høykvalitetsdeler, levert av engasjert personell. Volvo er opptatt av den positive avkastningen på dine investeringer.

Innovasjon

Vi setter nye industristandarder

Innovasjon er kjernen i Volvo Construction Equipment. Det er tenkemåten til selskapet vårt og måten vi jobber på. Med over 180 år med ekspertise innen anlegg og innovasjon står Volvo CE i forgrunnen når det gjelder teknologisk utvikling. For oss er den nyeste teknologien ikke bare fint å ha, men er helt vesentlig for å være konkurransedyktige og sikre langsiktig vekst.

Kjerneverdier

Kvalitet, sikkerhet og miljøvern

Kvalitet, sikkerhet og miljøvern er kjerneverdiene som gjennomsyrer vår organisasjon, våre produkter og vår tenkemåte.

Finn ut mer om våre kjerneverdier

vår historie

En partner til å stole på

Siden grunnleggingen i 1927 har Volvo CE vokst fra en lokal industri til én av verdens største produsenter av anleggsutstyr.

Finn ut mer om historien vår

Byggmesteren

Filmen om Volvo Construction Equipments historie, en film om Volvo CEs lysende fortid og utvikling. Vinner av sølvdelfinen ved Cannes Corporate Media & TV Awards.

Volvo CE produksjonslokaler

Fullstendig global

Volvo Construction Equipment har hovedkontor i Brussel og har produksjonslokaler rundt hele verden – i Sverige, Frankrike, Tyskland, Polen, USA, Mexico, Brasil, India, Kina og Korea. Alle våre produksjonslokaler rundt om i verden produserer et omfattende utvalg av hjullastere, gravemaskiner, rammestyrte dumpere, anleggs- og veivalser, asfaltutleggere, valseutstyr og utstyr for materialhåndtering.

Vårt forhandlernett

Støttet for livet

Volvo Construction Equipments forhandlere er ryggraden i selskapet og en viktig bro mellom selskapet og kundene som kjøper og bruker maskinene. Uansett hvor store eller små de er, er Volvo CE-forhandlerne der for å gi kundene råd og støtte hele veien, fra prosessen med å velge og kjøpe rett maskin for deres behov, til å sørge for at maskinen får nødvendig service fra våre dyktige reparatører.