Building Tomorrow - Volvo brand movie

En global gruppe

Om Volvo CE

Våre produkter og tjenester tilbys i over 140 land.

Building Tomorrow

Erfaring, ekspertise, løsninger

Vi er en ledende internasjonal produsent av anleggsmaskiner, og med over 14 000 ansatte er vi et av de største selskapene i bransjen. Med en komplett produktserie, produsert, vedlikeholdt og støttet over hele verden, har vi den rette maskinen og den riktige løsningen for alle dine oppgaver.

Hva vi tror på

Bærekraft

Vi tror på en bærekraftig fremtid. Og med den globale byggebransjen som vår arena samarbeider vi med våre kunder for å gjøre denne troen til virkelighet for folk overalt.

Lær mer om bærekraft (på engelsk)
Åpenhetsloven

Åpenhetsloven er en del av FNs bærekraftsmål. Den skal sikre menneskerettigheter og bedre forhold til de som produserer tingene vi kjøper!

Volvo Group, med sine underenheter, er pålagt å respektere internasjonale menneskerettigheter og unngå å starte eller bidra til negative konsekvenser i henhold til UN Guiding Principles on Business and Human Rights.

Les mer her
Innovasjon

Innovasjon er kjernen i Volvo Construction Equipment. Det er tenkemåten til selskapet vårt og måten vi jobber på. Med over 180 år med ekspertise innen anlegg og innovasjon står Volvo CE i forgrunnen når det gjelder teknologisk utvikling. For oss er den nyeste teknologien ikke bare fint å ha, men er helt vesentlig for å være konkurransedyktige og sikre langsiktig vekst. 

Lær mer om innovasjon (på engelsk)
Kraften til mennesker

Omsorg og respekt for mennesker har alltid vært kjerneverdier til Volvo. Dette leder oss hver dag, i hvordan vi oppfører oss mot våre kunder, våre ansatte, våre leverandører og alle de andre menneskene vi deler denne planeten med. Vår bedriftskultur er bygd opp på tillit, lidenskap og et åpent tankesett, og vi er sikre på at dess mer vi lytter til og forstår ulike perspektiver, dess sterkere blir vi. Bare én ting forandre verden til det bedre – Mennesker.

Karrieremuligheter hos Volvo (på engelsk)

ØK VERDIEN PÅ VIRKSOMHETEN DIN

Komplette løsninger

Volvo har den riktige løsningen for deg. Så hvorfor ikke la oss tilby en løsning for alle dine behov, gjennom hele levetiden til din maskin? Ved å lytte til dine behov, kan vi redusere de totale eierkostnadene og øke inntektene dine.

Det å være en Volvo-kunde innebærer at du har et fullstendig sett med tjenester for hånden. Volvo kan tilby deg et langsiktig partnerskap, beskytte inntektene dine og levere et fullt utvalg av kundeløsninger med høykvalitetsdeler, levert av engasjert personell. Volvo er opptatt av den positive avkastningen på dine investeringer.

Les om våre tjenester

Vårt forhandlernett

Støttet for livet

Volvo Construction Equipments forhandlere er ryggraden i selskapet og en viktig bro mellom selskapet og kundene som kjøper og bruker maskinene. Uansett hvor store eller små de er, er Volvo CE-forhandlerne der for å gir kundene råd og støtte hele veien, fra prosessen med å velge og kjøpe rett maskin for deres behov, til å sørge for at den får den service og det stell den trenger så lenge den er i arbeidslivet.

Søk etter en forhandler

Volvo CE produksjonslokaler

Fullstendig global

Volvo Construction Equipment har hovedkontor i Gøteborg og har produksjonslokaler rundt hele verden – i Sverige, Frankrike, Belgia, Tyskland, Storbritannia, USA, Brasil, India, Kina og Korea. Alle våre produksjonslokaler rundt om i verden produserer et omfattende utvalg av hjullastere, gravemaskiner, rammestyrte dumpere, anleggs- og veivalser, asfaltutleggere, valseutstyr og utstyr for materialhåndtering.

Utforsk våre steder

Vår historie

En partner til å stole på

Siden grunnleggingen i 1832 har Volvo CE vokst fra et lokalt verksted til en av verdens største produsenter av anleggsutstyr.

Lær mer om vår historie (på engelsk)