Volvo Services Maintenance

Vedlikehold

Vedlikeholdssuksess

Vedlikehold

Vedlikehold lar deg fokusere på driften av virksomheten, mens du stoler på at Volvo fagmessig vedlikeholder maskinene på dine vegne. Vi planlegger vedlikeholdsprogrammet etter driften, setter effektiviteten på arbeidsområdet først, og sørger for at produktiviteten påvirkes så lite som mulig. Sammen med deg kan vi avtale priser og faktureringstidspunkt etter maskintimer eller tidsperiode – alt etter hva som passer best for din omsetning.

Planlagt på din måte

Vedlikeholdsplanen er skreddersydd for din maskin og tilpasset bruksområdet og driftsforholdene den arbeider i. Den sikrer at opplærte Volvo-serviceteknikere kommer på et passende tidspunkt, med minimalt produksjonsavbrudd, og har med seg de riktige delene slik at jobben kan utføres så effektivt som mulig.

Helt Volvo

Selvfølgelig vil det kun benyttes originale Volvo-deler, smøremidler og kjølevæsker, samt at alle eventuelle programvareoppdateringer vil bli installert. Alt vil bli dokumentert for å gi en oversiktlig vedlikeholdshistorikk, som kan berolige fremtidige eiere og bidra til høyest mulig restverdi på maskinen din. Vedlikeholdsplan er nøkkelen: vi vil arbeide sammen med deg for å finne støttenivået du trenger fra Volvo. Så hvis du bare trenger oss til å levere deler for mindre vedlikeholdsarbeid, slik at dine egne mekanikere kan gjøre dette arbeidet, er det ikke noe problem. Snakk med forhandleren din for riktig servicenivå som passer til ditt behov.

Ekstra tillegg

Volvo forstår at alles behov er forskjellige, og tilbyr et bredt spekter av servicer som du kan legge til vedlikeholdsplanen din. I dialog med forhandleren din kan du komme til enighet om en rekke servicer, inkludert:

  • Avfallshåndtering av olje og filtre
  • Rengjøring av maskinen
  • Sikkerhetsinspeksjon
  • Vedlikehold av utstyr
  • Utskifting av slitedeler
  • Vedlikehold av klimaanlegg
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss