Lade- og driftstidskalkulator

Selve ladingen av din elektriske anleggsmaskin er enkel – er bare å koble til og starte opp. Men for å vite når og hvor lenge du skal lade, for å få mest mulig ut av driftstiden din, avhenger av hvilken type arbeid du utfører. Dette er grunnen til at vi har forenklet prosessen med vår brukervennlige driftstidskalkulator. Dette verktøyet vil gi deg en rask indikasjon på hvordan dagen din kan se ut når du bruker normale pauser til lading.

Hvor lang er driftstiden for en gravemaskin?

Velg først den elektriske anleggsmaskinen du er interessert i og skriv deretter inn detaljer om arbeidsmengden, omtrentlig driftstid og typen lader du vurderer. Vi beregner deretter driftstiden for gravemaskinen eller hjullasteren du har valgt, og viser hvor mye lading som kreves for å klare arbeidet du ønsker å utføre.

Hvilken lader trenger jeg til en elektrisk hjullaster?

Du kan også se forskjellen mellom tiden det vil ta å lade maskinen med ordinær lading over natten sammenlignet med bruk av hurtigladere. Hvis elektriske anleggsmaskiner er nytt for deg inviterer vi deg til å utforske kalkulatoren for å se hvordan de elektriske maskinene og ladeløsningene våre kan tilpasses ditt behov, før du tar en titt på vårt brede utvalg av elektriske anleggsmaskiner.

Hvordan vil ladingen fungere for prosjektet mitt?

Vil du vite mer om hvordan ladingen vil fungere for dine spesifikke behov og prosjekter? Vennligst kontakt din lokale Volvo-forhandler for mer informasjon.

Vil du vite mer om lading av elektriske anleggsmaskiner?

Hvor lang er driftstiden til en elektrisk hjullaster? Trenger jeg en hurtiglader til min elektriske gravemaskin? Hva om jeg ikke har tilgang til strømnettet på anlegget mitt?

Du trenger ikke gjøre overgangen alene. Riktig informasjon kan gjøre reisen din mot å opprettholde høytytende nullutslippsdrift mye enklere. Angående det å gå over til elektrisk drift fjerner vi gjettingen med svar på alle spørsmålene dine knyttet til lading og batteristrøm.

Ladeløsninger

Hvorfor velge elektriske anleggsmaskiner?

Anleggsmaskiner med nullutslipp er det perfekte verktøyet hvis du vil arbeide mer bærekraftig. Men elektriske anleggsmaskiner gir langt flere fordeler enn den åpenbare fordelen med redusert karbonutslipp. De kan åpne opp nye forretningsmuligheter for drift i sensitive miljøer, som for eksempel i lavkarbonsoner. De tilbyr fredeligere arbeidsforhold for de på arbeidsplassen takket være deres støysvake drift. Og de har potensialet til å redusere de totale eierkostnadene dine takket være reduserte vedlikeholdsbehov sammenlignet med de dieseldrevne utgavene.

Fordeler med elektrisk drift

Elektrisk drift starter her

Vi er stolte av å tilby et av bransjens bredeste utvalg av elektriske anleggsmaskiner – fra vår serie av kompaktmaskiner til mellomstore gravemaskiner og hjullastere – som alle hjelper kundene våre med å redusere karbonavtrykket mens de opprettholder optimal kraft og ytelse. Vår velprøvde portefølje av elektriske maskiner hjelper bransjen med å tilnærme seg fossilfrie byggeplasser – til fordel for hele samfunnet. Så enten du arbeider med riving, landskapsforming eller landbruk – vi har nullutslippsløsningen klar slik at du kan arbeide mer bærekraftig.

Nullutslippsdrift