AEMP 2.0 API

AEMP 2.0 API

Få rask og enkel tilgang til telematikkdata fra en blandet maskinpark

Å ta utfordringen med telematikk /maskinovervåking har aldri vært enklere

Med AEMP 2.0 API kan telematikkinformasjon fra en blandet maskinpark nå nås i samme formatet, noe som gir deg muligheten til å enkelt inkorporere dataene i dine eksisterende systemer. En vanlig utfordring for maskinførere i en blandet maskinpark har blitt å måtte administrere flere telematikkløsninger, som hver leverer forskjellige typer informasjon og i forskjellige formater. Takket være AEMP 2.0 API er telematikkdata fra en blandet maskinpark nå lettere å få tilgang til og enklere å analysere – noe som hjelper deg med å identifisere nødvendige tiltak, samt øker driftens produktivitet og effektivitet.


Hva er AEMP 2.0 API?

AEMP 2.0 API er et resultat av et bransjedekkende samarbeid og gir eiere av maskinparker bestående av forskjellig maskiner muligheten til å enkelt administrere telematikkdataene sine på ett sted. Data leveres i et standardisert format, med OEM-er som følger ISO15143-3 i samsvar med en bransjedekkende metode for å presentere data, alt tilgjengelig via én lettilgjengelig portal.

Lastet med fordeler

Telematikkdata fra en blandet maskinpark på et sted

Få en helhetlig oversikt over hele maskinparken din, inkludert utnyttelse, drivstofforbruk og maskinposisjon. Disse samlede dataene kan gi den nødvendige innsikten som skal til for å hjelpe kundene med å maksimere effektiviteten og lønnsomheten.


Sømløs integrasjon med dine egne systemer

AEMP 2.0 API lar CareTrack-telematikkdata enkelt integreres i kundenes egne systemer, og sikrer at de fortsetter å dra nytte av datamengden som leveres av Volvo-telematikken.


Mer data, mer innsikt

Med AEMP 2.0 API vil enda mer data være tilgjengelig for å hjelpe kundene til å gjøre effektivitets- og produktivitetsforbedrende tiltak gjennom hele driften deres.


Implementering på et enkelt vis

Utviklerportalen tilbyr de nødvendige resursene som lar deg og IT-teamet ditt enkelt sette opp API-integrasjonen for Volvo-maskinene dine. Portalen gir tilgang til teknisk dokumentasjon og gjør det enkelt å teste ulike datafelt.


Spørsmålene dine har blitt besvart

1. Hvordan bestiller jeg AEMP 2.0 API?

Ta kontakt med din lokale forhandler for å be om AEMP 2.0 API. Når servicen er bestilt vil du motta påloggingsinformasjonen som gir deg tilgang til Volvo-utviklerportalen

2. Hva er Volvo's utviklerportal?

Volvo's utviklerportal er som navnet antyder en portal der utvikleren kan finne den nødvendige dokumentasjonen som skal til for å sette opp og teste API-integrasjon for Volvo CE-maskiner. Mer informasjon om hvordan du får tilgang til støtte pluss en utvidet seksjon med "ofte stilte spørsmål" finner du her. I tillegg kan du se API-bruken din, endre abonnementsplanen din, og finne mer informasjon om AEMP 2.0 og de forskjellige datapunktene.


3. Hvilke andre fordeler kan jeg forvente av AEMP 2.0 API sammenlignet med AEMP 1.2?

  • Forbedret service og støtte med en dedikert støtteorganisasjon som er der for å hjelpe deg med dine spørsmål.
  • Mer sikker og stabil dataoverføring.
  • Flere datapunkter er tilgjengelige*.

*Merknad: synligheten av disse datapunktene kan variere avhengig av hvilken telematikkleverandør kunden benytter seg av.


Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss