utstyr for beltegående gravemaskiner

Den optimale kombinasjonen

riktig REDSKAP TIL jobben

En Volvo gravemaskin og skuffe sammen med et fabrikkmontert hurtigkoblingsfeste og Steelwrist® rototilt, er den optimale kombinasjonen når det gjelder produktivitet, sikkerhet, presisjon og redusert drivstofforbruk. Prøv en Volvo med Volvo utstyr og gjør dine egne erfaringer.

Vær oppmerksom på at redskapstilbudet for maskinmodeller kan variere i forskjellige markeder.

Hurtigkoblingsfester

Et utvalg av redskapsfester som gjør det enkelt for operatøren av maskinen å bytte redskaper.

Oversikt over redskaper

Skuffer

Velg fra er bredt utvalg av originale Volvo skuffer som er utviklet for å fungere optimalt sammen med din Volvo gravemaskin. Skuffene er tilgjengelige enten med direkteinnfesting eller med Volvos hurtigkoblinger. Skuffene GPX, TGX og CAX er spesielt utformet for å brukes sammen med rotortilt.

Oversikt over redskaper

Hydrauliske hammere

For å pigge forskjellige krevende materialer leverer Volvo hydrauliske hammere med høy kapasitet, slitestyrke og lang levetid. For maskiner under ti tonn er Volvos hydrauliske hammere godt sammkjørt med din kompaktgraver elle kompaktlaster.

Oversikt over redskaper

Rototilter

En Volvo gravemaskin med fabrikkmontert hurtigkoblingsfeste, Steelwrist rototilt og Volvo skuffe er den optimale kombinasjonen når det gjelder produktivitet, sikkerhet, presisjon og redusert drivstofforbruk. Prøv en Volvo med Volvo utstyr og gjør dine egne erfaringer.

Oversikt over redskaper
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt