Originale Volvo-slitedeler

Volvo tilbyr et fullt utvalg av originale slitedeler, som er utviklet og testet for å sikre at de lever opp til dine høyeste forventninger for alle bruksområder. For at du skal holde maskinen din i topp tilstand, tilbyr Volvo deler som gjør at den kjører smidig så lenge som mulig.

Velg fra slitedeler som understellsdeler, Volvo slanger eller Volvo tannsystem for å få maskinen din til å yte maksimalt. Disse delene har gjennomgått de tøffeste testene for å sikre at de tåler ekstreme belastninger. Vårt design og valg av materialer garanterer overlegen ytelse.

Kundeløsninger

Vi har en rekke produkter og tjenester vi tilbyr for å støtte bedriften din, og hjelpe deg til å øke din fortjeneste.

Volvo tannsystem

Du vil ikke be en fotballspiller i verdensklasse om å spille med feil fotballsko, så hvorfor gjøre det samme med maskinens skuffe? Ikke gjør kompromisser på kvaliteten og velg Volvo's tannsystem, det beste valget for Volvo-skuffene.

Maksimer lønnsomheten

Lavere vedlikeholdskostnader, økt driftstid

  • Mindre skuffeslitasje
  • Lengre skiftintervaller
  • Enkel og rask montering

Forbedre produktiviteten og drivstoffeffektiviteten

  • Større fyllingsgrad
  • Utmerket penetrasjonsevne
Ny generasjon tenner for maskiner av middels og stor størrelse

Den nye generasjonen tannsystem fra Volvo gir uovertruffen ytelse og driftstid, noe som hjelper deg med å få mest mulig ut av din Volvo-maskin. Basert på tiår med erfaring og teknisk ekspertise, vi har videreutviklet vårt velprøvde tannsystem til å grave raskere og holde seg skarpere lenger.

Rask, enkel og sikker montering

Med det nye Volvo-låsesystemet kan du montere eller skifte tenner i løpet av minutter, noe som bidrar til å minimere ståtiden. Holderen og tannen er leveres sammen og det er ingen behov for å skifte fjæren under tannens levetid. Dessuten bruker det smarte systemet en gjenbrukbar låsebolt som kan monteres på begge sider.

Det nye tannsystemet fra Volvo er en ekte hammerløs løsning som kun krever et standard firkant-verktøy for montering eller utskifting av tenner, noe som reduserer skadepotensialet. Plassér, trykk og klikk!

 

Originale Volvo understellsdeler

Oppfyller dine høyeste forventninger

Volvos fullstendige utvalg av understellsdeler er utviklet og testet for å sikre høyeste standard på kvalitet og ytelse.

Presset til det ytterste
Understellsdelene gjennomgår tester med ekstreme og konsekvente påkjenninger.

Konstruert spesielt for Volvo CE
Volvos understellsdeler gir deg en sikker og effektiv drift, en lang produktiv levetid og lave driftskostnader.

Volvo gummibelter
Volvo gummibelter er utviklet for Volvo anleggsmaskiner. De oppfyller de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Volvo understellsdeler

Som resultat av ekstrem testing av Volvo beltekjeder og bunnruller, leverer vi en kvalitet og holdbarhet du kan stole på!

Volvo påskrudde gummipads

Øk din allsidighet

Volvo påskrudde gummipads for beltegravere er den perfekte løsningen for å få en mer allsidig maskin. Et prisgunstig design som gjør at du kan utføre arbeider både på vei og i terreng uten å skade underlaget.

Allsidighet
Bytt mellom arbeid på vei og i terreng, og få fordelen av to maskiner i én. Gummipadsene gir full underlagsbeskyttelse og kan lett fjernes når du trenger full trekkraft.

Lang varighet
Gummipadsene er laget av en robust gummiblanding for å redusere slitasje. De har en stålplate med en slitesterk gummiflate og en gummipute som bidrar til å redusere vibrasjon og støy.

Tilgjengelighet
Gummipads er tilgjengelig både som et fabrikkmontert alternativ og gjennom Volvos forhandlernettverk. Et sett for ettermontering består av både pad og belteplate.

Kostnadseffektivitet
Utskifting av enkeltstående gummipads, når det er nødvendig, er en kostnadseffektiv og enkel måte å vedlikeholde gravemaskinens beltesystem på.

Hver del er viktig!

Jo bedre kvaliteten på komponentene dine, jo mer får du fra din Volvo-maskin. Hver del er viktig for driftstid og ytelse. Så hvorfor ta en risiko?

Volvo forhandleroversikt hjem
Vet du hva du trenger?

Vil du bestille deler? Vi vil gjerne hjelpe deg.

Send en forespørsel