volvo-look-services-vip-treatment
Smartere løsninger starter her

Volvo Services & Solutions

CO₂-reduksjon. Vedlikehold. Arbeidsflyt. Utslipp. Kontrakter. Og barna. Livet som bedriftseier er full av utfordringer og motstridende behov. Heldigvis kan vi hjelpe til med noen av dem. Våre servicer og løsninger er bygd på innsikt om virksomheten din. Det er derfor de er så effektive. De forbedrer driftstiden og optimaliserer operasjonene på anlegget. De reduserer karbonutslippene og gjør deg mer lønnsom. Velkommen til vår verden av smartere løsninger.

Fjern driftsstoppene

En kontinuerlig drift er nøkkelen til bedre lønnsomhet. Så hvordan unngår du dyr ståtid? Sjekk ut våre Uptime Services.

Kutt utslippene - Ikke profitten

Ikke la skyhøye drivstoffutgifter komme i veien for produktiviteten. Oppdag de mange fordelene med våre Fuel Efficiency Services

Arbeide mindre – Tjen mer

Du vet at du skal effektivisere arbeidsflyten, optimalisere anlegget, kutte driftskostnader og levere i tide. Men hvor starter du? Rett her med våre Productivity Services.

Finn sikkerhet på jobben

Hvordan beskytter du dine mest verdifulle eiendeler? Start med å redusere ulykker, avbrudd og uventede kostnader. Les om våre Safety Services.

Fortsett veksten

Når du har store planer for virksomheten og trenger hjelp til å oppfylle dem. Utforsk våre Financial Services.

Hvorfor kjøpe?

Når du har en topp i produksjonen, men ikke ønsker å kjøpe nye maskiner. Se på våre Rental Services.

Gi det liv igjen

Optimaliser langtidsverdien til din investering og de totale eierkostnadene.

Opplæring

Volvo Maskin holder av og til kurs. Noen av disse er kun for interne, andre kan være åpen for alle å delta på. Informasjon om kurs og opplæring får du ved å henvende deg til Volvo Maskin AS

Serviceavtaler

Serviceavtaler er skreddersydde avtaler der vi tar ansvar for oppfølging av maskinparken. Avtalene kan tilpasses dine behov, og gir flere fordeler for virksomheten din.