Verden til en servicetekniker
Klar for å legge ut på en ny reise sammen med oss?
Bli med bransjelederne

Volvo Construction Equipment er blant verdens ledende produsenter av rammestyrte dumpere og hjullastere, og en av verdens fremste produsenter av graveutstyr, veibyggingsmaskiner og kompaktmaskiner.
Er du klar for å legge ut på en ny reise sammen med oss? Vi tilbyr deg muligheten til å utforske nysgjerrigheten din mens du følger drømmene dine. Bli med i teamet vårt, skaff deg førstehåndskunnskap om teknologien, og benytt anledningen til å delta i vårt kontinuerlige opplæringsprogram.

Karrieremuligheter

Møt Hassan

Fra Sudan til Sverige. Fra servicetekniker til servicemarkedssjef med ansvar for flere land i Midtøsten. Det hele startet med en barndoms kjærlighet til maskiner. Se Hassans historie og finn ut hvordan karriereutviklingen hans økte med Volvo CE.

Møt Sara

Hvordan fikk Sara mot til å utvikle seg fra en sjenert mekaniker til en verkstedformann med ansvar for et mekanikerteam? Se historien hennes her og finn ut om du også kan dra nytte av karriereutvikling med Volvo CE.

Møt Helge

Helge begynte som lærling hos den norske forhandleren i 2005. I dag jobber han som direktør for servicemarkedet og er en del av ledergruppen. Finn ut hvordan karrieren hans har utviklet seg med Volvo CE.

Møt våre teknikere

Freddy, Alasdair, Leon, Hassan, Sara og Helge – historiene deres og karrierene er forskjellige, men det de har felles, er en sterk lidenskap for arbeidet.

JOBBE FOR VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

KARRIERE OG KULTUR
Før meg dit

Møt Freddy

Freddy Mannström jobber som servicetekniker hos Swecon i Sverige. Interessen for maskiner startet da han var en ung gutt i farens garasje. I dag lever han drømmen – et naturnært familieliv kombinert med en fleksibel jobb som servicetekniker

Møt Alasdair

Sikkerhet er viktig for Alasdair Mills, både i hans arbeid som tekniker hos SMT og i privatlivet. Risikovurdering er nøkkelen! Han vil være sikker på at han ikke skader seg selv eller noen andre slik at han kan komme trygt hjem til familien sin.

Møt Leon

Leon Boots ønsker å møte nye mennesker, bruke nye teknikker, og lære nye ting. I jobben som servicetekniker hos SMT Nederland får han oppleve alt dette.

Volvo forhandleroversikt hjem
Vil du vite mer?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med glede.

Kontakt oss