Volvo vedlikeholdssett

Vedlikeholdssett for Volvo utleggere

Legg veien for suksess

Volvo-utleggere er designet for å gi høy pålitelighet, ytelse, effektivitet, sikkerhet og komfort. Ved å kun benytte originale Volvo-deler kan du sikre at utleggeren din fortsetter å tilby Volvo-kvaliteten som du forventer og leverer førsteklasses leggeresultater. Og det er der Volvo's vedlikeholdssett for utleggere og screed kommer inn.

Ett sett – med mange fordeler

Å kun skifte større eller synlig slitte deler, og ikke de rundt dem, kan føre til belastninger på omkringliggende deler – noe som kan redusere deres levetid betydelig. Bruk av Volvo Care Kits for utskifting av slitedeler sikrer optimal ytelse og levetid.

Fullpakket med fordeler

Originale Volvo-deler er laget til perfeksjon. Å jobbe med 2 mm leggetoleranse kan være vanskelig nok – så sørg for at du opprettholder utleggerens Volvo-kvalitet og drar nytte av screedets oppdaterte design og toleranser.

Vedlikeholdssett for Volvo-utleggere og screed har mange fordeler når det er på tide å utføre vedlikehold, reparasjoner eller overhalinger.

Tidsbesparelser

Hvert sett inneholder hver eneste originale Volvo-del du har behov for, noe som sikrer at alt passer perfekt – noe igjen betyr mindre tid på verkstedet og mer tid i arbeid.

Maksimer holdbarheten og komponentens levetid

Våre deler er produsert av det beste stålet, noe som gir eksepsjonell slitestyrke.

Leggekvalitet

Optimaliser varmefordelingen og slitasjen over hele screedet ved å bruke originale Volvo-deler. Dette bidrar til en jevn leggeflate med millimeterpresisjon og perfekt varmekonsistens fra varmeelementene.

Originale stampere

Sørg for at du har riktig herdede stampere for å maksimere komprimeringskvaliteten, levetiden og leggeeffektiviteten.

Tilgjengelighet

Følgende typer vedlikeholdssett er tilgjengelige praktisk talt for hver Volvo- og Ingersoll Rand utleggermodeller – både hjul- og beltegående modeller.

Mateskruens drivenhet
Mateskrueopplagring
Utleggerscreed
Utleggerfilter
Drivenhet for utleggerens transportbånd
Utleggerens transportbånd
Pads for utleggerens belteplater
Vet du hva du trenger?

Vil du bestille deler? Vi vil gjerne hjelpe deg.

Send en forespørsel