Volvo vedlikeholdssett

Vedlikeholdssett for Volvo utleggere

Legg veien for suksess

Volvo-utleggere er designet for å gi høy pålitelighet, ytelse, effektivitet, sikkerhet og komfort. Ved å kun benytte originale Volvo-deler kan du sikre at utleggeren din fortsetter å tilby Volvo-kvaliteten som du forventer og leverer førsteklasses leggeresultater. Og det er der Volvo's vedlikeholdssett for utleggere og screed kommer inn.

Ett sett – med mange fordeler

Å kun skifte større eller synlig slitte deler, og ikke de rundt dem, kan føre til belastninger på omkringliggende deler – noe som kan redusere deres levetid betydelig. Bruk av Volvo Care Kits for utskifting av slitedeler sikrer optimal ytelse og levetid.

Fullpakket med fordeler

Originale Volvo-deler er laget til perfeksjon. Å jobbe med 2 mm leggetoleranse kan være vanskelig nok – så sørg for at du opprettholder utleggerens Volvo-kvalitet og drar nytte av screedets oppdaterte design og toleranser.

Vedlikeholdssett for Volvo-utleggere og screed har mange fordeler når det er på tide å utføre vedlikehold, reparasjoner eller overhalinger.

Tidsbesparelser

Hvert sett inneholder hver eneste originale Volvo-del du har behov for, noe som sikrer at alt passer perfekt – noe igjen betyr mindre tid på verkstedet og mer tid i arbeid.

Maksimer holdbarheten og komponentens levetid

Våre deler er produsert av det beste stålet, noe som gir eksepsjonell slitestyrke.

Leggekvalitet

Optimaliser varmefordelingen og slitasjen over hele screedet ved å bruke originale Volvo-deler. Dette bidrar til en jevn leggeflate med millimeterpresisjon og perfekt varmekonsistens fra varmeelementene.

Originale stampere

Sørg for at du har riktig herdede stampere for å maksimere komprimeringskvaliteten, levetiden og leggeeffektiviteten.

Tilgjengelighet

Følgende typer vedlikeholdssett er tilgjengelige praktisk talt for hver Volvo- og Ingersoll Rand utleggermodeller – både hjul- og beltegående modeller.

Mateskruens drivenhet
Mateskrueopplagring
Utleggerscreed
Utleggerfilter
Drivenhet for utleggerens transportbånd
Utleggerens transportbånd
Pads for utleggerens belteplater