utstyr for asfaltutleggere

Det du trenger for å få jobben riktig gjort

Utprøvd allsidighet og effektivitet over hele verden

Volvo tilbyr forskjellige screed på utleggerne for å imøtekomme de spesielle kundebehovene. Ved hjelp av et screed med doble stampekniver, oppnås en svært god komprimering som reduserer eller så godt som eliminerer behovet for valsing. Resultatet er en ensartet komprimering og optimal jevnhet på asfaltlaget.

Instruksjonsbok for screed

Volvo faste planeringsskuffe for ABG-utleggere er en kombinasjon av stampe- og vibrerende planeringsskuffe med en grunnleggende bredde på 2,50 m eller 3,00 m. De kan bestilles med enten enkelt eller dobbelt stampesystem. Med det variable breddevalget kan operatøren forhåndsvelge stampebredden i henhold til asfaltmaterialet og forholdene på stedet. Vibrasjonssystemet oppnår ikke bare ekstra komprimering, men forbedrer også overflateteksturen, især under legging av slitelag.

Oversikt over redskaper

Variomatic screed

Volvo tilbyr forskjellige screed på utleggerne for å imøtekomme de spesielle kundebehovene. Ved hjelp av et screed med doble stampekniver, oppnås en svært god komprimering som reduserer eller så godt som eliminerer behovet for valsing. Resultatet er en ensartet komprimering og optimal jevnhet på asfaltlaget. Variomatic screed'ene lar seg lett øke til dobbelt utleggerbredde og gjør disse screed'ene ekstremt fleksible.

Oversikt over redskaper
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt