volvo original motor

Originale Volvo-motordeler

Full levetid med Volvo-kvalitet

Vårt utvalg av Volvo-motordeler muliggjør en komplett motoroverhaling – inkludert pakningssett, sylinderforingssett og lagersett – samt et bredt utvalg av individuelle reservedeler. Ved å kun benytte originale Volvo-deler sikrer du at Volvo-motoren din beholder den påliteligheten, ytelsen, det lave utslippet og den enestående drivstoffeffektiviteten gjennom hele maskinens levetid.

 

Hovedfordeler

  • Designet for å optimalisere motorytelsen og være perfekt integrert med maskinen din.
  • Produsert i henhold til våre strenge kvalitetsstandarder og revisjonsprosesser.
  • Materialer er nøye utvalgt for å oppfylle de høyeste standardene innen holdbarhet, sikkerhet og miljøhensyn.
  • Verifisert i henhold til våre omfattende riggtest- og felttestingsprogrammer for å sikre optimal ytelse og pålitelighet, under alle kjøre- og driftsforhold.

Ved å velge originale motordeler fra Volvo tar du vare på maskinen din på best mulig måte, og skaper de beste forholdene for maksimal driftstid og trygghet, samt bidrar til å sikre topp ytelse i mange år fremover.

Generatorer

Fra ørkenvarme til arktisk kulde, Volvo's generatorer er spesielt designet for å møte de høyeste standardene innen strømstyrke og spenningslevering under de mest krevende driftsforhold.

Startmotorer

Produsert av kun høykvalitetsmaterialer, Volvo-startmotorer garanterer utmerket start- og ladeeffekt, og sikrer at maskinen starter trygt i selv de mest krevende klimaer.

Injektorer

Den robuste teknologien til Volvo-injektorer sikrer maksimal effekt samtidig som at de oppnår drivstoffeffektivitet i verdensklasse. Kombinert med Volvo's avanserte eksosetterbehandlingssystemer, spiller injektorene en viktig rolle for å oppnå lave utslipp.

Turboladere

Volvo's turboladere er produsert for å oppfylle våre strenge standarder, turboladeren er finbalansert for å oppnå optimal effektivitet fra din Volvo-motor, år etter år, og med det riktige ytelsesnivået og utslippet.

Har du hørt om våre reparasjonssett, designet for å møte enhver reparasjonssituasjon?
Finn ut mer