volvo byttekomponenter

Volvo Byttekomponenter

Behold din Volvo som en Volvo med byttekomponenter

Dra nytte av tryggheten som følger med ved å velge originale Volvo-deler, men til en lavere kostnad og med mindre miljøpåvirkning.

Pålitelig. Holdbar. Rimelig.

En Volvo byttekomponent leverer den høye kvalitetsstandarden du forventer fra Volvo. Det er fordi byttekomponenter er originale Volvo-deler – reprodusert til deres opprinnelige tilstand og til en konkurransedyktig pris. Faktisk så er kvalitetsstandardene for en byttekomponent nøyaktig de samme som for en splitter ny del. Og støttet av den samme garantien.

Den riktige delen for deg

Uansett hva du trenger – fra injektorer, styreenheter til motorer, girkasser, turboladere, og dieselpartikkelfiltre (DPF) – du finner delen du trenger i vårt omfattende utvalg av Volvo-byttekomponenter; alt til en fornuftig pris og kvalitet du kan stole på.

volvo byttekomponenter egenskaper fordeler

Egenskaper og fordeler

  • Mer kostnadseffektivt enn nye deler.
  • Alltid oppdatert og i henhold til de tekniske spesifikasjonene.
  • De samme garantibetingelsene som originale Volvo-deler.
  • Det behøves mindre tid på verkstedet sammenlignet med overhaling.
  • Samme høye kvaliteten og ytelsen som en ny del.
  • Redusert miljøpåvirkning.
volvo byttekomponenter egenskaper fordeler
Det miljøvennlige valget

Sammenlignet med å produsere en ny del, kan en byttedel bruke opptil 85 % mindre materiale og opptil 80 % mindre energi. Hvilket betyr at byttedel ikke bare er det riktige valget for din maskin, men også det riktige valget for miljøet.

Veien til en sirkulær økonomi handler om valgene vi tar på daglig basis, og byttedeler hjelper oss alle sammen med å nå denne destinasjonen.

Kvalitetssikret

Fra det øyeblikket en slitt del returneres til oss, starter kvalitetssikringen. Vi starter med å demontere, rengjøre og inspisere alle komponenter grundig. Lager, tetninger, børster, og lignende elementer skiftes ut med originale Volvo-deler. Komponenter vil bli oppgradert for å møte den nyeste spesifikasjonen og maskinert for å møte de nyeste tekniske kravene. Til slutt tester vi alle Volvo-byttedeler en gang til før de forlater fabrikken.

Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss