Volvofiltere - hydraulikkoljefiltere

Volvofiltere - hydraulikkoljefiltere

Laget av Volvo, for Volvo

Hvis motoren er hjertet til en Volvo, er filtrene lever og lunger, noe som hjelper maskinen din med å holde seg i topp stand. Grundig testet og optimalisert for å fungere i harmoni med din Volvo-maskin, originale Volvo-filtre har den høyeste byggekvaliteten, utmerket filtreringseffektivitet, svært lavt trykkfall og ekstra høy kapasitet som holder på forurensingene. Velg Volvo-filtre for den høyeste produktiviteten og lønnsomheten, om og om igjen.

Hvorfor bruke Volvo-filtre?
  • Lange serviceintervaller, mindre ståtid og reduserte vedlikeholdskostnader.
  • Maksimer funksjonaliteten til din Volvo-maskin. Tester viser at kun Volvo-filtre kan maksimere det fulle potensialet til din Volvo-maskin.
  • Volvo-filtre er det beste valget for din virksomhet – beskytter komponenter mot skadelige partikler, reduserer slitasje og øker maskinens levetid.

Den viktigste delen av filteret
  • Stol på at Volvo leverer de beste produksjonsmaterialer og kvalitetsstandarder. Filterelementet i Volvo-filtrene er produsert av cellulosefibre av svært høy kvalitet. Fine fibre gir et tett filterelement med fine porer som samler opp ørsmå partikler. Grove fibre gir et tykt og åpent filterelement med store porer og høy kapasitet.
  • De som utvikler filterelementene blander fine og grove fibre inntil filterelementet har en eksakt filtreringsevne og gjennomstrømningskapasitet, som de ulike filtrene behøver.
  • Filterelementene brukt i Volvo's "By-Pass"-filtre må tåle høyt trykk og er forsterket med syntetiske fibre for å gi tilstrekkelig styrke.

Vårt utvalg av Volvo-filtre

Motoroljefiltre
Dieselfiltre
Motorluftfiltre
Førerhusfiltre
Hydraulikkoljefiltre
Ventilasjonsfiltre

Vet du hva du trenger?

Vil du bestille deler? Vi vil gjerne hjelpe deg.

Send en forespørsel