Volvo-hydraulikkslanger

Volvo-hydraulikkslanger

Forbli original

Maskinens fulle ytelse avhenger av hydraulikken, og når det gjelder det å få mest mulig ut av din Volvo er kun det aller beste godt nok. Du kan stole på at Volvo's hydraulikkslanger leverer langsiktig ytelse, pålitelighet og holdbarhet. Basert på mange års forskning og testing, og laget av høykvalitetsmaterialer, våre slanger er designet av Volvo for Volvo for å sikre en presis tilpassning og optimal ytelse. Noe annet er rett og slett ikke godt nok for en Volvo-maskin.

Volvo-hydraulikkslanger

Original Volvo-kvalitet

Alle våre slanger er laget av originale Volvo-deler, konstruert for Volvo-maskiner og Volvo-hydraulikksystemer. Volvo-slanger er underlagt de høyeste teststandarder og gir langvarig lekkasjefri ytelse, der nesten alle slangene er avmantlet under presshylsen. Resultatet er at slangen ikke bare gjør jobben, men bidrar også til maksimal driftstid og tilgjengelighet under krevende driftsforhold, samtidig som at de bidrar til å redusere service- og vedlikeholdskostnadene.

Hver eneste del av hydraulikksystemet er konstruert for å arbeide sammen. Hydraulikkslangene er derfor konstruert og testet for å fungere i kombinasjon med alle andre komponenter i hydraulikksystemet. Ved valg av hydraulikkslange for de ulike funksjonene tas det i betraktning:

  • Bøyeradius.
  • Bøyekapasiteter.
  • Arbeidstrykk og trykktopper.
  • Fløde og hastighet.
  • Vibrasjoner.
  • Temperaturer.
  • Miljø.
  • Slitasje.

Volvo slangeservice

Den riktige slangen, rett i nærheten
Når en hydraulikkslange trenger å skiftes ut har du behov for en rask og pålitelig løsning for å få maskinen tilbake i arbeid så snart som mulig – og Volvo-slangeservice gjør det enkelt. Volvo-slangeservice er vår raske og bekvemme løsning der slanger lages direkte på verkstedet av Volvo-utdannede og godkjente teknikere, ved bruk av profesjonelt utstyr.

Enkelt sagt, bare Volvo-slangeservice gir deg den kvaliteten og tilgjengeligheten som maskinen din er avhengig av.

Stol på ekspertene

Volvo Hose Service utføres kun av forhandlere som opererer i sertifiserte verksteder. En del av denne sertifiseringen betyr at alt personell som monterer slanger har gjennomgått avansert Volvo-opplæring og har egnede kvalifikasjoner. Det er heller ikke nødvendig å ta mål eller å fjerne og ta inn den gamle slangen. Det er kun Volvo som har umiddelbar tilgang til slangenes nøyaktige spesifikasjon, noe som betyr at Volvo-forhandleren din vet nøyaktig hva det er for slags slange du trenger.

Hold det rent

Forurensning i hydraulikksystemet kan skade ventiler, pumper og andre komponenter. Det er derfor hver eneste Volvo-slange utsettes for en avansert rengjøringsprosess og at støvhetter monteres for å hindre forurensning under transport. Dessuten, med Volvo-slangeservice, får du en sikker rengjøringsprosess ved å bruke klassens beste rengjøringsprosjektiler.

Vet du hva du trenger?

Vil du bestille deler? Vi vil gjerne hjelpe deg.

Send en forespørsel