Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Services Fuel Efficiency Report

Rapport om brændstofeffektivitet

Gennemskuelige data, øger maskineffektiviteten

Rapport om brændstofeffektivitet

Få uvurderlig indsigt i maskinens effektivitet med Rapport om brændstofeffektivitet, der er designet til at sænke dine driftsomkostninger og optimere lønsomheden. Arbejd med maksimal kapacitet, og vær sikker på, at dine maskiner fungerer effektivt.

Hvorfor vælge Rapport om brændstofeffektivitet

Tag handling

Identificer alle ineffektiviteter med Rapport om Brændstofeffektivitet, der er struktureret til at hjælpe dig med at mindske industriens væsentligste driftsomkostning: brændstof. Rapporten, der er fuld af viden og indsigt i din maskinflåde, dit anlæg eller den enkelte maskine, gør det nemt for dig at gøre det nødvendige for at forbedre effektiviteten.

Færdiglavede analyser

Spar tid og penge med den brugervenlige rapport, som præsenteres for dig i et enkelt format, der fjerner behovet for at gennemgå komplicerede data. Hold dig informeret om maskinens brændstofforbrug, udnyttelsesprocent og overdrevet tomgangstid for at sikre en mere effektiv drift.

Nå dine mål

Sammen med din forhandler udformer du strukturen på rapporten i henhold til din virksomheds sammensætning og særlige interesseområder – så du kan sikre dig, at du er på vej til at nå dine mål. Tilpas nemt rapporten med op til otte mål efter eget valg. Du kan også medtage den pris, du betaler for en liter brændstof, for at forudsige mulige omkostninger og besparelser.

Sådan fungerer det
  • Maskindatapunkter registreres med CareTrack.
  • Volvo-systemet anvender foruddefinerede algoritmer til automatisk sammenstilling af informationen i en letlæselig PDF-rapport, som sendes direkte til din indbakke med jævne mellemrum. Data kan også leveres i Excel- og CSV-format, hvis du vil foretage yderligere analyser.

Mere at tilbyde

Insight Reports

Telematikdata kan være en effektiv måde til at forbedre effektiviteten og driftstiden for din flåde, men for mange data kan forhindre dig i at finde frem til de virkelig relevante oplysninger. Så har du brug for Rapport om brændstofeffektivitet, en del af vores udvalg af Insight Reports. Vores dynamiske system sammenstiller data i en portefølje af letlæselige, færdiglavede rapporter, som hjælper dig med at træffe velorienterede beslutninger og udføre intelligente tiltag. Vil du vide mere? Læs mere om den komplette portefølje, inklusive dedikerede rapporter om maskinens sundhedstilstand og produktivitet. 

Produktivitetsrapport 
Den komplette pakke

Er du klar over fordelene, men har du brug for yderligere vejledning til at omsætte ideer til praksis? Din Volvo-forhandler står klar til at hjælpe dig med at udvikle en plan for langsigtet forøgelse af effektiviteten.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os