Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo servicekontrakter

Niveau op

Udnyt din maskines tilsluttede funktioner med Gold.

Få succes med Volvo servicekontrakter

Med Volvo servicekontrakter understøttes dit udstyr med ekspertviden, originale dele og tjenester og fuld support fra din Volvo-forhandler.

Volvo servicekontrakten kan tilpasses til dine behov med adgang til en Volvo-tekniker, som er uddannet og kender din maskine, og med en vedligeholdelses- og reparationsplan, som får det bedste ud af dit udstyr for at maksimere oppetid og rentabilitet.

Vigtige fordele ved Volvo servicekontrakter omfatter:

Omkostningsstyring
Takket være en aftalt timetakst kan du planlægge dit arbejde, reducere dine risici og være mere konkurrencedygtig, når du afgiver tilbud på entrepriser.

Fokuser på din kerneforretning
Volvo servicekontrakter kan hjælpe dig med at fokusere på de vigtigste dele af din forretning med fuldstændig ro i sindet.

Maksimering af oppetidspotentialet
Volvos Serviceprogram omfatter et sæt bestemte arbejdsopgaver og eftersyn, der udføres på maskinen af Volvo-uddannede serviceteknikere.

Forhandlerforhold/partnerskab
Volvo servicekontrakter styrker forholdet mellem forhandler og kunde, så forhandlerens tekniker kan sikre, at din maskine kører efter bedste evne.

Tre niveauer

Der er tre niveauer af Volvo servicekontrakter at vælge imellem, så du kan vælge den pakke, der passer bedst til dine behov.
Vælg mellem Gold, Silver og Blue.