Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Beregning af besparelse på energiomkostninger

Vidste du, at det faktisk er billigere at køre en elektriskentreprenørmaskine end et dieselalternativ? Da prisforskellen mellem diesel og elektricitet forventes at stige endnu mere i de kommende år, er elektriske maskiner ikke længere blot et smart valg for miljøet, men også godt for virksomheden. Dette er ud over de andre fordele i form af lavere vedligeholdelsesomkostninger, mindre støj og færre CO2-emissioner samt et bedre miljø for operatøren og dem, der arbejder i nærheden af maskinen.

Det er billigere at bruge elektriske gravemaskiner

Du kan få meget mere ud af din elektriske gravemaskine for de samme penge, du bruger på en dieseldrevet maskine. Det afhænger alt sammen af at arbejder smartere og ikke hårdere. De lavere driftsomkostninger gør elektriske gravemaskiner et meget bedre valg på omkostningseffektive arbejdspladser. Angiv dine behov nedenfor, og se, hvor meget du virkelig kan spare.

Hvor meget kan du spare med en elektrisk læssemaskine?

Med de stigende brændstofpriser kan du opnå omkostningsbesparelser med en elektrisk læssemaskine, da det kræver en enkelt opstart fra elnettet frem for brug af dyrt diesel. Og så snart operatøren stopper arbejdet, slukker el-motorerne, så der ikke bruges unødvendige driftstimer. Forestil dig, hvor mange man kan spare på den tid, det tager at fuldføre hele projektet.

Vil du vide mere om, hvordan du kan spare på energien?

Vil du vide, hvor meget du kan spare på dit byggeprojekt, hvis du kunne bruge el-maskiner i stedet? Kontakt din lokale forhandler for flere oplysninger.

Mindre servicering er lig med mere oppetid

Med el-maskiner er der ingen motorrelaterede serviceomkostninger, som der er med dieselmaskiner. Det betyder, at der ikke længere skal skiftes motorolie og oliefilter! Vi tror også på, at levetiden af de batterielektriske komponenter er lig med eller længere end levetiden af en konventionel dieselmaskine. Alt dette resulterer i længere oppetid på pladsen og mindre nedetid på værkstedet.

Beregning af kørselstid

Find ud af, hvad kørselstiden for dine elektriske entreprenørmaskinerer, og hvilken oplader du skal vælge

Driftstid

Fordele

Opdag de fordele, du kan få, når du vælger en elektrisk entreprenørmaskine

Fordele

Beregning af CO₂-besparelse

Se, hvor meget du kan reducere dit CO2-fodaftryk

CO₂

Omkostningsbesparelser i landskabsarkitektur

Når vi taler om reducerede energiomkostninger med vores nulemissionsløsninger, taler vi af erfaring. Vi tager vores kompakte gravemaskine ECR25 Electric og vores kompakte læssemaskine L25 Electric i brug på den berømte turistattraktion Eden Project i Cornwall i Storbritannien, så de kan bruges til landskabsarkitektur. Resultaterne viste, at det ikke kun kunne være miljømæssigt fornuftigt at skifte til elektrisk - for mennesker og planter - men det var også muligt at spare 73% i energiomkostninger og op til 3 tons CO2 i løbet af det tre måneder lange projekt.

Besparelser i energiomkostninger på Eden

Omkostningsbesparelser ved affald og genanvendelse

Brug af vores gravemaskine ECR25 Electric inden for affald og genanvendelse resulterede i besparelser ved CO2-reduktion på omkring 21 tons om året for Stena Recycling, én af Europas førende affalds- og genanvendelsesvirksomheder. Det gav også en årlig energibesparelse på omkring 83%. En sejr for miljøet og for kundens bundlinje. Ved kun at tage pauser til hurtige opladninger viste vores el-maskine sig at være et praktisk værktøj til at arbejde mere bæredygtigt med større effektivitet. Nulemissionsoperationen stemmer også perfekt overens med genanvendelsesbranchens løfte om mere cirkulærøkonomiske metoder.

Besparelser
Konstruktion uden emissioner
Arbejd uden emissioner
Hvorfor skifte til elektrisk?