Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab gravemaskine hydra

Hydrauliske hamre

Vi nedbryder grænser

Ensartet effekt, holdbarhed og brudkraft

Ligegyldigt hvilken opgave, du påtager dig, er Volvos hydraulikhamre konstrueret til at levere imponerende resultater. Volvos hydraulikhamre leverer enestående stødenergi, styring i to hastigheder og et omfattende sortiment af arbejdsredskaber, så du får fleksibilitet og en skræddersyet løsning til ethvert anvendelsesområde. Alle detaljer i Volvos hydraulikhammer er designet til at arbejde harmonisk sammen med din Volvo-maskine, og vores hamre leveres som en alt-i-en-pakke – inklusive dit valg af slanger, beslag og redskaber – så du straks kan gå i gang med arbejdet.

Volvo-hamre bakkes op af driftssikkerheden og støtten fra Volvo-navnet og forhandlernetværket. Hamre og medbringere sælges og serviceres via din lokale Volvo-forhandler, og leveres med en solid garanti fra producenten. Føl dig understøttet, brug vores omfattende netværk af Volvo teknikere, reservedele, arbejdsværktøjer, værksteder og forhandlere.

Volvo hydraulikhamre - Vigtige produktfunktioner

En film, der introducerer serien af hydraulikhamre til gravemaskiner fra Volvo Construction Equipment. Disse robuste redskaber er konstrueret til at fungere perfekt sammen med Volvos gravemaskiner, under særlige driftsforhold og til specifikke opgavetyper.

Kompakt gravemaskine

Lige fra komponentdesignet til den perfekte balance mellem vægt og effekt er alle detaljer i Volvos hydraulikhammer blevet konstrueret til at arbejde harmonisk sammen med din kompakte Volvo-gravemaskine.

Oversigt over hydraulikhamre
Gravemaskine med larvebånd

Kraft, ydelse og fleksibilitet Ligegyldigt hvilken opgave, du påtager dig, er Volvos hydraulikhamre konstrueret til at levere enestående resultater.

Oversigt over hydraulikhamre
Gravemaskine på hjul

Med en hydraulikhammer fra Volvo kan du påtage dig de mest krævende opgaver og blive ved med at være produktiv i længere tid, for de er nemlig bygget med henblik på hårdt arbejde.

Oversigt over hydraulikhamre
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt