Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab gravemaskine hydra

Hydrauliske hamre

Vi nedbryder grænser

Ensartet effekt, holdbarhed og brudkraft

De hydrauliske Volvo-hamre leverer ensartet effekt, holdbarhed og brudkraft til at gennembryde en række forskellige, krævende materialer. Hvert eneste slag leveres med den samme optimale styrke som det forrige. Med en serie af hydraulikhamre til alle relevante Volvo-produkter eller sågar kompatibilitet med konkurrenternes maskiner er hamre fra Volvo det ypperste valg, du kan foretage til din eje- eller lejevognpark.

Volvo-hamre bakkes op af driftssikkerheden og støtten fra Volvo-navnet og forhandlernetværket. Hamre og medbringere sælges og serviceres via din lokale Volvo-forhandler, og leveres med en solid garanti fra producenten. Føl dig understøttet, brug vores omfattende netværk af Volvo teknikere, reservedele, arbejdsværktøjer, værksteder og forhandlere.

Volvo hydraulikhamre - Vigtige produktfunktioner

En film, der introducerer serien af hydraulikhamre til gravemaskiner fra Volvo Construction Equipment. Disse robuste redskaber er konstrueret til at fungere perfekt sammen med Volvos gravemaskiner, under særlige driftsforhold og til specifikke opgavetyper.

Kompakt gravemaskine

Skift nemmere redskab, så du kan arbejde med mange forskellige anvendelser. Hver hammer fra Volvo leveres med forskellige holdere, der passer til alle Volvos lynkoblinger.

Oversigt over hydraulikhamre
Gravemaskine med larvebånd

Konstant slagfrekvens og effekt sikrer produktivitet på ethvert arbejdssted. Match din Volvo til din Volvo!

Oversigt over hydraulikhamre
Gravemaskine på hjul

Konstant slagfrekvens og effekt sikrer produktivitet på ethvert arbejdssted. Match din Volvo til din Volvo!

Oversigt over hydraulikhamre
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt