Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Elektrisk landskabsarkitektur
Volvos elektriske entreprenørmaskiner
Elektrisk landskabsarkitektur

Perfekt partner til elektrisk landskabsarkitektur

At plante en have er at tro på i morgen. Det samme kan siges for at skifte til elektrisk. Elektriske entreprenørmaskiner er ideelt til at understøtte følsomme miljøer for bæredygtig landskabspleje og havebrug. Med nulemission, lavt støjniveau og en mere behagelig og fredelig operation er de perfekte til at beskytte den skønhed, som naturen giver os - og de arbejde stille for at bevare den naturlige verden uden skadelige forureningsfaktorer.

Landskabsarkitektur handler om at skabe liv og skønhed med minimal påvirkning. Det kræver nænsom behandling og et lille CO2-fodaftryk. Uanset om det er jordarbejde og rendegravning, transport af planter eller bevaring af bundvegetation er vores elektriske kompakte maskiner det perfekte match. Nulemission er godt for mennesker og den luft, vi indånder - men det er også en fordel ved beskyttelse af det sarte planteliv. Desuden forstyrrer de ikke folks nydelse af naturen, når de kører. Ved at reducere vores påvirkning af miljøet kan vi være i harmoni med naturen. Derfor finder du vores elektriske entreprenørmaskiner på arbejde i talrige landskabsarkitekturprojekter - fra nationalparker og områder med fremragende skønhed til byernes zoologiske haver og turistattraktioner. Når det gælder konstruktion eller vedligeholdelse for økologiske miljøer som disse - inde i vores byer eller den fri natur - har vores støjsvage og alsidige elektriske bygge- og anlægsudstyr al den følsomhed og støjreduktion, der skal til for at gøre landskabsarkitektur mere bæredygtig, sammen med den kraft og ydeevne, der skal sikre optimal produktivitet. Vores arbejde på Eden Project i Cornwall er f.eks. et bevis på, hvad der kan opnås ved at arbejde med naturen og ikke imod den. Da vi fik til opgave at opgradere en mountainbike-cykelspor for SkiStar i Sverige eller at genopbygge én af verdens længste og stejleste svævebaner, vidste vi på samme måde, at vores elektriske entreprenørmaskiner kunne klare opgaven.

Vis mere

Elektrisk landskabspleje i Eden Project

Denne turistattraktion, der omfatter betagende overdækkede biomer, der kopierer de naturlige verdener i Amazonas og Middelhavet, ligger i hjertet af Cornwall i Storbritannien, har 600.000 årlige besøgende og er på forkant med miljøpleje. Den bedste platform til at fremskynde forandring i landskabsplejesektoren er at udstille bæredygtig handling i et globalt berømt sted som Eden, der har været vært for Hendes majestæt dronning Elizabeth 2., G7-verdensledere og den olympiske ild. Det var det ideelle sted til at vise effekten af vores emissionsfrie elektriske entreprenørmaskiner til at udrydde emissioner på tværs af landskabsplejesektoren.

Velegnet til indendørs og udendørs landskabspleje

Vores kompakte læssemaskine L25 Electric og kompakte gravemaskine ECR25 Electric har arbejdet i en mangfoldighed af situationer, både inde i verdensberømte biomer og udendørs ved skabelsen af en ny planteskole. Operatørerne var imponerede over maskinernes evne til at arbejde jævnt og reagere hurtigt i meget følsomme miljøer, så den sarte planteliv og naturligvis offentlighedens velfærd blev beskyttet, og det uden dieselrøg og næsten lydløst. Blandt de mange forskellige situationer fik de til opgave at anlægge en 10.000 m2 planteskole med udendørs landskabspleje og udførelser af reparation, vedligeholdelse og materialehåndtering på tværs af den ekspanderende miljøturistattraktion.

Godt for naturen og godt for virksomheden

I løbet af blot tre måneder sparede vores elektriske bygge- og anlægsmaskiner tre tons CO₂ og næsten 2.000 kWh strøm og leverede spændingen til elektromobilitet for at transformere landskabsplejebranchen. Maskinerne viste sig at være alsidige nok til at klare opgaverne hurtigt og pålideligt med de ekstra fordele ved omkostningsbesparelse og bæredygtighed. Med dette løfte om at arbejde med naturen på forskellige måder - herunder reduktion af energiforbruget, fremstilling af muld fra genanvendt affald og købe lokalt - var beslutningen om at bruge elektriske bygge- og anlægsmaskiner til at vedligeholde pladsen et naturligt valg for Eden Project.

Hvor meget CO₂ kan man spare?
Elektrisk kompakt gravemaskine, indendørs
Landskabspleje på Eden
Se elektrisk konstruktion i funktion

Bevarelse af naturens balance

"De fleste mennesker vil gerne gøre det rigtige. Ved at vise, at fremtiden stadig er et meget positivt sted som følge af vores handlinger, kan vi anspore os selv til at handle anderledes."

Sir Tim Smit, bestyrelsesnæstformand og medgrundlægger af Eden Project

Elektrisk kompakt læssemaskine på arbejde i park

Teknik og miljø

Næsten lydløs, reaktionsdygtig hydraulik og fremragende ydeevne sikrer uovertruffet produktivitet fra vores elektriske entreprenørmaskiner, når der arbejdes i parker. Ikke nok med, at de går forrest mod en grønnere fremtid, men de hjælper kommunerne med at overholde stigende krav til emissionsbegrænsning - til fordel for alle.

Elektrisk kompakt læssemaskine, havebrug

Bymæssig landskabspleje

Den kompakte størrelse af nogle af vores elektriske entreprenørmaskiner gør dem til den perfekte løsning til opgaver i miljøer i bykernen - især når entreprenører har brug for at reducerer CO2-emissionerne og støjforurening af hensyn til sundheden og velværet af de, der bor og arbejder i nærheden.

Elektrisk kompakt læssemaskine i zoologisk have

Arbejde i nærheden af dyr

Af hensyn til dyrenes velbefindende er vores næsten lydløse bygge- og anlægsmaskiner uden emissioner ideelle til at lindre stress for kreaturer eller dyr i zoologiske haver. Disse unikke arbejdspladser kræver maskiner, der kan tilpasses til forskellige opgaver, mens der tages størst mulig hensyn til miljøet.

Elektrisk landskabsarkitektur ved Chelsea Flower show

Prisbelønnede haver

Ved anlæggelsen af en bæredygtig udstillingshave ved RHS Chelsea Flower Show i Storbritannien valgte landskabskunstnerne Volvos elektriske entreprenørmaskiner for at sikre den renest muligt anlægsmetode. Resultaterne sikrede en prisbelønning og en udstilling af bæredygtig anlæg i funktion.

Beregning af kørselstid

Beregn den elektriske entreprenørmaskines kørselstid, og find ud af, hvilken oplader du skal vælge

Driftstid

Beregning af energibesparelse

Se, hvor meget du kan spare, når du fjerner brændstofomkostninger

Energi

Beregning af CO₂-besparelse

Se, hvor meget du kan reducere dit CO2-fodaftryk

CO₂

Bæredygtigt anlæg til vintersport

Klimaforandringerne har indflydelse på næsten alle aspekter af vores liv. Transformation af arbejdsmetoder hen imod mere bæredygtig drift er ikke længere et usædvanligt behov – det er essentielt. Mange virksomheder som SkiStar afhænger af sne for at fortsætte deres fritidsaktiviteter, men med stigende temperaturer er der mange feriesteder, som er udfordrede, når den naturlige sne forsvinder, og prioriteterne i gæstfrihedsindustrien gradvist ændres. Det er derfor, at vores elektriske entreprenørmaskiner - sammen med vores venner hos Volvo Trucks - kan sikre en mere miljøvenlig vision af anlæggelse og pleje af disse værdsatte miljøer.

Bæredygtig konstruktion med Skistar

Nye højde i vores elektriske omstilling

Store højder kan være udfordrende for dieselmotorer - da de lider af formindsket effektivitet, forøgede emissioner og alvorlige problemer med pålideligheden. Det er her, at elektriske maskiner kan træde til som den ideelle løsning under forhold med tynd luft. I en højde på 2.970 meter leverede den kompakte gravemaskine ECR25 Electric en fremragende ydelse på ét af verdens mest krævende steder på toppen af Schilthorn i Schweiz. Den blev brugt til at anlægge en ny kabelbane fra foden af bjerget til toppen og lave fundamentet til en ny station ved det populære skisportssted på toppen.

Elektrisk landskabspleje i Schilthorn
Elektrisk kompakt læssemaskine i lille område
Arbejd uden emissioner
Hvorfor skifte til elektrisk?

Elektriske entreprenørmaskiner: et indlysende valg

Affald og genbrug

Emissionsfri byggeri og anlæg for en cirkulær økonomi

Da det gjaldt opfyldelsen af en vision om en metode til mere cirkulær økonomi, valgte vores kunde vores læssemaskine L25 Electric. Den elektriske maskine viste sig at være i stand til at sænke både omkostninger og CO2-emissionen på affalds- og genanvendelsesanlæg i Sverige.

L25 Electric hos Retuna
Landbrug

Bæredygtigt landbrug kræver innovative løsninger

Vores kunde på Walden Hill-gården er opsat på at indarbejde bæredygtighed i alle aspekter af hendes virksomhed og liv. Den alsidige ECR25 Electric var derfor en stærk løsning til at udføre opgaverne på hendes gård i Massachusetts uden emissioner og næsten lydløst.

ECR25 Electric på Walden Hill
Forsyning

Vi skal bruge elektrisk for at bygge elektrisk

Opladningsinfrastrukturen er altafgørende, hvis den grønne omstilling skal være en succes. Så det giver mening at bruge elektriske entreprenørmaskiner til at bygge disse opladestationer og levere en bæredygtig fremtid på en mere bæredygtig måde helt fra starten.

Elektrisk forsyningsarbejde