Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Opladning af bygge- og anlægsudstyr
Volvos elektriske entreprenørmaskinerr
Opladning af entreprenør-maskiner

Optimér din arbejdsdag med vores opladningsløsninger

Det er nemt at få det bedste ud af dine elektriske entreprenørmaskiner, når du har de rette opladningsløsninger til at holde dem i gang. Hos Volvo CE har vi gjort det nemt for kunden ved at tilbyde forskelligt ekstraudstyr til opladning af entreprenørmaskiner, alt sammen bygget til at give vedvarende kraft og ydeevne. Fra enkeltfaset natopladning med et fastmonteret ladekabel til trefasede hurtigopladere, der er transportable og brugervenlige, giver vi adgang til alle de løsninger, du har brug for.

Batteridrevne maskiner har mange fordele - fra ingen udstødningsemissioner og næsten lydløs til at give nye forretningsmuligheder og et mere behageligt og fredeligt arbejdsmiljø. De kan også sætte i arbejde i mange forskellige situationer. Men vi ved, at et job aldrig er magen til et andet, hvilket ofte betyder, at den måde, hvorpå disse elektriske entreprenørmaskiner anvendes, under hvilket forhold, og hvor længe, varierer fra sted til sted. For at få mest ud af disse fordele er det derfor afgørende at planlægge, hvornår du skifter til batteridrevet entreprenørmaskiner, og forstå, hvilke behov du har, for at sikre, at du bruger de optimale opladere.

Den tid, det tager at oplade en elektrisk entreprenørmaskine, afhænger af opladningsløsningerne og den tilgængelige strømforsyningskilde. Men med vores brugervenlige opladningsløsninger har vi fjernet alle opladningsbekymringer og erstattet dem med pålidelige og effektive løsninger til opladning af bygge- og anlægsudstyr, som imødekommer næsten alle arbejdspladser.

Nøglen til at optimere din arbejdsdag er ganske enkelt planlægning. Det er en ny måde at arbejde på, men én, som du vil opdage hurtigt kan tilpasses til din dag, med blot én eller to mindre ændringer i dine planer. Hos Volvo CE har vi opladningsløsningerne til dig, så læs videre for at se, hvilket ekstraudstyr der passer bedst til dine behov, inden du finder ud af, hvordan du planlægger opladningen i dine aktiviteter.

Vis mere

Hvilken type opladningsløsning skal du bruge? Det afhænger alt sammen af din elektriske maskine, og hvordan og hver du bruger den.

Kompakt bygge- og anlægsudstyr 48 V

Opladningsløsninger til elektrisk kompakte entreprenørmaskiner: EC18 Electric, ECR18 Electric, ECR25 Electric og L20 Electric, L25 Electric.

Opladningsløsninger til kompakt

Stort bygge- og anlægsudstyr 600 V

Opladningsløsninger til mellemstore elektriske entreprenørmaskiner: EC230 Electric og L120H Electric Conversion.

Opladningsløsninger til mellemstort

Opladning af entreprenørmaskiner på den nemme måde

Det er normalt at arbejde en hel dag med al den kraft og ydeevne, det kræver at fuldføre en normalt arbejdsbyrde uden overhovedet at skulle oplade maskinen. Men med en mere krævende arbejdsbyrde eller for den større mellemstore gravemaskine eller læssemaskine skal du måske bruge dine normale arbejdspauser til en hurtig "lejlighedsopladning". Når du ved, hvilke opladere du skal bruge, og den strømforsyning, du har, er den eneste forskel, at du skal planlægge opladningen i din arbejdsdag, så det passer bedst til dine pauser. Vores råd er ganske enkelt at planlægge frem og lære din maskine at kende, så processen bare bliver en del af din daglige rutine.

Opladningsudstyr, der passer bedst til din arbejdsbyrde

Hvis din arbejdsbyrde i en kompakt gravemaskine eller kompakt læssemaskine er ekstremt tung, eller hvis du bruger en af vores større elektriske entreprenørmaskiner, anbefaler vi at investere i en hurtigoplader. Og hvis du for dine store el-maskiner har begrænset eller ingen adgang til elnettet, anbefaler vi at bruge din transportable strømforsyningsenhed og oplade din el-maskine direkte på byggepladsen. Strømforsyningsenheden kan endda oplade andre mærker af entreprenørmaskiner samt andre typer køretøjer, herunder elektriske trucks. Du kan finde det bedste valg for dig samt finde råd om, hvornår du skal planlægge opladningspauser og hvor længe, med vores ekspertgodkendte beregningsfunktion for opladningsplanlægning.

Beregning af kørselstid og opladning

Hvad siger operatører om vores opladningsløsninger?

Planlægning af opladning

"Der har slet ikke været nogle problemer med at oplade. Vi har vedligeholdelsesopladeren, som vi bruger til begge maskiner natten over, og så har vi hurtigopladeren, som vi bruger til at give lidt ekstra opladning i spisepauserne. Så med lidt planlægning er det ganske nemt." David Gorman, teamleder for anlæg i Eden Project i Storbritannien.

Elektrisk landskabsarkitektur

Batteri holder hele dagen

"Jeg var ærlig talt skeptisk og troede ikke, at batteriet ville holde hele dagen, men det oplades virkelig hurtigt. Du kan arbejde hele dagen og fuldføre dine opgaver. Hvis jeg fik muligheden, ville jeg helt klart vælge elektrisk." Richard Sjöblom, gravemaskineoperatør hos Skanska, der arbejder med EC230 Electric i Slakthusområdet.

Slakthusområdet

Opladning ved en skibakke

"Energien er tilgængelig heroppe, og vi kan udnytte den når som helst. Den anden fordel er, at der ingen udstødningsemissioner er, det er glimrende." Melchior Burlon, projektleder hos Ghelma AG Baubetriebe, fortæller om den ECR25 Electric, der oplades via Schilthorn-svævebanens strømforsyning.

Opladning i Schilthorn

Ingen problemer med opladning

"Jeg var meget overrasket over, hvor stærk maskinen var. Opladningen er slet ikke noget problem. Maskinen kan holde hele dagen, selv uden at oplade. Bare åbn låget, sæt stikket i, og tryk på knappen. Luk låget, og gå væk." Amanda Sihvonen, genbrugspladsarbejder, ReTuna på arbejde med L25 Electric.

Elektrisk affald og genanvendelse

Brug jeres normale pauser til at oplade maskinen

Det er ikke sværere at skifte til elektrisk, bare anderledes. Med smart planlægning kommer du langt. Til almindeligt brug er opladning ikke nødvendigt, og ved krævende anvendelser kan du bare lade maskinen oplade, mens du holder pause. De fleste kunder kan klare en hel dags arbejde uden at skulle oplade.

Hvor ofte skal du oplade?

Vores forbindelse til Volvo Energy

Skiftet il elektrificering giver nyt ansvar, hvilket er noget, vi tager alvorligt. Fra optimering af batterier og opladningsløsninger til genanvendelse og genbrug for at sikre, at så lidt som muligt går til spilde, og at vores batterier får et andet eller endda tredje liv. Og det er her, at Volvo Energy - Volvo Group's nyeste forretningsområde kommer ind i billedet. De understøtter Volvo CE på flere måder, herunder udviklingen af opladningsinfrastruktur og strømforsyningsenheder. Og vi samarbejder på projekter for at udforske løsninger til at opnå arbejdspladser med nulemission.

Læs mere om Volvo Energy

Det eneste, du skal vide om batterier til entreprenørmaskiner

Volvo CE bruger forskellige typer litium-ion-batterier til vores el-maskiner til at drive fremdriftssystemet. Batteritypen afhænger af produktet og markedet. For kompakte maskiner forventes batterilevetiden at være lig med maskinens levetid. Batteritilstanden afhænger af mange forskellige faktorer, og der er mange måder at sikre en lang batterilevetid.

Fordele ved elektriske entreprenørmaskiner

Med Volvo CE's elektriske entreprenørmaskiner får du arbejde gjort i følsomme bymiljøer og selv indendørs. De har en høj ydelse med mindre støj, færre vibrationer og ingen CO₂-emissioner. Vi mener, at de har evnen til at gøre verden til et bedre sted. Og hjælpe dig med at øge dine forretninger. Lær mere om fordelene ved at skifte til elektrisk.

EC230 Electric gravemaskine, sporanlæggende om natten i Hong Kong
Elektrisk konstruktion starter her

Beregning af kørselstid

Beregn den elektriske entreprenørmaskine' kørselstid, og find ud af, hvilken oplader du skal vælge

Driftstid

Beregning af besparelse på energiomkostninger

Se, hvor meget du kan spare, når du fjerner brændstofomkostninger

Energi

Beregning af CO₂-besparelse

Se, hvor meget du kan reducere dit CO2-fodaftryk

CO₂

Besvarelse af dine spørgsmål om opladning

Hvor længe holder batteriet på den elektriske læssemaskine? Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på den kompakte, elektriske gravemaskine? Hvilke hurtigopladere er tilgængelige? 

Vi har svarene. Start med at kigge på de Ofte stillede spørgsmål, eller kontakt din lokale forhandler for at lære mere om, hvilke opladningsløsninger der passer til dine behov.

Spørgsmål om opladning?

Sådan oplades din elektriske entreprenørmaskine

L20 Electric og L25 Electric

Hvordan oplades en kompakt læssemaskine?

Sådan oplades din læssemaskine
ECR25 Electric

Hvordan oplades en kompakt gravemaskine med en hurtigoplader?

Sådan oplades gravemaskinen
Planlægning af opladning

Hvordan skal du planlægge opladning i løbet af arbejdsdagen?

Sådan planlægges opladning