Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Building Tomorrow - Volvo brand movie

En global gruppe

Om Volvo CE

Vores produkter og serviceydelser tilbydes i mere end 180 lande.

Building Tomorrow

Erfaring, ekspertise, løsninger

Vi er en førende international producent af førsteklasses entreprenør materiel, og med over 16.400 medarbejdere er vi en af de største virksomheder i branchen. Med et omfattende produktsortiment, der produceres, serviceres og understøttes over hele verden, har vi den rette maskine og den rette løsning til alle dine opgaver.

Vores hjertesager

Bæredygtighed

Vi tror på en bæredygtig fremtid. Og med den globale byggebranche som vores arena samarbejder vi med vores kunder for at gøre denne tro til virkelighed for mennesker i hele verden.

Få mere at vide om bæredygtighed (på engelsk)
Fornyelse

Innovation er et centralt element for Volvo Construction Equipment. Det er vores firmatankegang og den måde, vi arbejder på. Med over 180 års ekspertise inden for entreprenørarbejde og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling. For os er den nyeste teknologi ikke bare rar at have, den er afgørende for at forblive konkurrencedygtig og sikre rentabel vækst på langt sigt. 

Få mere at vide om innovation (på engelsk)
Menneskelig indflydelse

Omsorg og respekt for mennesker har altid været kerneværdier hos Volvo. Dette er afgørende for, hvordan vi opfører os i hverdagen over for vores kunder, vores medarbejdere, vores leverandører og alle de andre mennesker, vi deler denne planet med. Vores virksomhedskultur er bygget på tillid, lidenskab og en åben tankegang, og vi er overbeviste om, at jo mere vi lytter til og forstår forskellige perspektiver, des stærkere bliver vi. For der er trods alt kun én ting, der kan ændre verden til det bedre. Mennesker.

Karrieremuligheder hos Volvo (på engelsk)

VÆRDITILVÆKST FOR DIN VIRKSOMHED

Komplette løsninger

Volvo har den rette løsning til dig. Så hvorfor ikke lade os opfylde alle dine behov i hele maskinens levetid? Ved at lytte til dine behov kan vi reducere dine samlede ejeromkostninger og øge din indtjening.

Når du er Volvo-kunde, har du nem adgang til en lang række tjenesteydelser. Volvo kan tilbyde dig et langsigtet samarbejde, beskytte din indtjening og give adgang til en lang række løsninger med brug af dele af høj kvalitet, leveret af entusiastiske medarbejdere. Volvo har forpligtet sig til et positivt afkast af din investering.

Læs om vores services

Vores forhandlernetværk

Support i hele levetiden

Volvo Construction Equipment's forhandlere er grundpillen i vores virksomhed og en vigtig bro mellem firmaet og de kunder, som køber og bruger vores maskiner. Uanset størrelse, så er Volvo CE-forhandlerne der til at give vores kunder råd og støtte hele vejen igennem, fra processen med valg og køb af den rigtige maskine til deres behov og til at sørge for, at maskinen modtager den service og pleje, som er nødvendig i hele dens arbejdende liv.

Søg efter en forhandler

Volvo CE produktionsanlæg

Ægte global

Volvo Construction Equipment har hovedkvarter i Gøteborg og produktionsanlæg over hele verden – i Sverige, Frankrig, Belgien, Tyskland, Storbritannien, USA, Brasilien, Indien, Kina og Korea. Vores mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr.

Find vores afdelinger

Vores historie

En partner, du kan have tillid til

Siden grundlæggelsen i 1832 er Volvo CE vokset fra at være et lokalt værksted til at være en af verdens største producenter af entreprenør materiel.

Få mere at vide om vores historie (på engelsk)