Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo om vce

En global gruppe

Om Volvo CE

Vores produkter og serviceydelser tilbydes i mere end 125 lande.

Erfaring, ekspertise, løsninger

Med et omfattende produktsortiment, der produceres, serviceres og understøttes over hele verden, har vi den rette maskine og den rette løsning til alle dine opgaver.

Værditilvækst for din virksomhed

Komplette løsninger

Volvo har den rette løsning til dig. Så hvorfor ikke lade os opfylde alle dine behov i hele maskinens levetid? Ved at lytte til dine behov kan vi reducere dine samlede ejeromkostninger og øge din indtjening.

Når du er Volvo-kunde, har du nem adgang til en lang række tjenesteydelser. Volvo kan tilbyde dig et langsigtet samarbejde, beskytte din indtjening og give adgang til en lang række løsninger med brug af dele af høj kvalitet, leveret af entusiastiske medarbejdere. Volvo CE har forpligtet sig til et positivt afkast af din investering.

Fornyelse

Vi sætter nye standarder for branchen

Innovation er et centralt element for Volvo Construction Equipment. Det er vores firmatankegang og den måde, vi arbejder på. Med over 180 års ekspertise inden for entreprenørarbejde og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling. For os er den nyeste teknologi ikke bare rar at have, den er afgørende for at forblive konkurrencedygtig og sikre rentabel vækst på langt sigt.

Kerneværdier

Kvalitet, sikkerhed, miljøhensyn

Kvalitet, sikkerhed og miljøhensyn er de kerneværdier, som gennemsyrer vores organisation, vores produkter og vores måde at arbejde på.

Få mere at vide om vores kerneværdier

vores historie

En partner, du kan have tillid til

Siden grundlæggelsen i 1927 er Volvo CE vokset fra at være en lokal industri til at være en af verdens største producenter af byggemateriel.

Find ud af mere om vores historie.

Mesteropbyggeren

Film om Volvo Construction Equipments virksomhedshistorie, en video om Volvo CE's hæderkronede historie. Vinder af sølvdelfintrofæet på Cannes Corporate Media & TV Awards.

Volvo CE produktionsanlæg

Ægte global

Volvo Construction Equipment har hovedkvarter i Göteborg og produktionsanlæg over hele verden - i Sverige, Frankrig, Tyskland, Polen, USA, Mexico, Brasilien, Indien, Kina og Korea. Vores mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr.

Vores forhandlernetværk

Support i hele levetiden

Volvo Construction Equipment's forhandlere er grundpillen i vores virksomhed og en vigtig bro mellem firmaet og de kunder, som køber og driver vores maskiner. Ligegyldigt hvor store eller små de er, så er Volvo CE-forhandlerne der til at give vores kunder råd og støtte hele vejen igennem, fra processen med valg og køb af den rigtige maskine til deres behov og til at sørge for, at den modtager den service og pleje, som er nødvendig i hele dens arbejdende liv.