Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Stop stoppene

Tjenester for optimal nyttetid

Nedetid er en stor fjende af din forretning. Du mister tid og penge. Og du har brug for at fokusere på situationer, som ikke er produktive.

Vores udvalg af oppetidsløsninger hjælper dig med at undgå pludselige afbrydelser og dyre reparationer. Løsningerne omfatter alt fra automatisk maskinovervågning over planlagt vedligeholdelse til teknisk support i realtid. Lad os holde din drift i gang. 

Læs mere herunder.

ActiveCare kombinerer maskinovervågning og flådeudnyttelsesrapporter 24/7 for at hjælpe dig med at sikre, at din maskine er i optimal stand.

En væskeanalyse giver et unikt indblik i maskinens tilstand og er med til at undgå dyre reparationer og uventet nedetid.

Fokuser på din virksomhed og kunderne med perfekt ro i sindet.

Vedligeholdelsesplanen kan tilpasses dine arbejdsforhold, med minimal forstyrrelse af dine operationer.

Reparationstilbuddet garanterer en aftalt pris for alle dækkede reparationer, så du kan budgettere omhyggeligt og undgå uventede omkostninger.

En dårligt vedligeholdt undervogn påvirker maskinens sikkerhed, reducerer produktiviteten og kan skade andre vitale komponenter.

Med denne opgradering er der adgang til telematikoplysninger for blandede flåder i det samme format, som nemt kan indbygges i eksisterende systemer.

Electric Machines Management-app

Vær på forkant med ladebetingelserne og sørg for, at din elektriske Volvo-maskine er klar til action med vores Electric Machines Management-app, en webapplikation som giver dig indsigt i realtid i en enkelt maskine eller hel flåde af elektriske maskiner, herunder batteristatus og geografisk beliggenhed.

Electric Machines Management-app

Bemærk, at ikke alle vores tilbud er tilgængelige i alle lande. Kontakt din lokale forhandler for yderligere information.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os