Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Væskeanalyseservice

Mere indsigt, mere oppetid

Rutinemæssig væskeanalyse giver dig den information, du har brug for til at udføre reparation og vedligeholdelse, og det er dokumenteret, at den reducerer nedetiden med helt op til 15 %.

Vores strømlinede, effektive og yderst nøjagtige Volvo Væskeanalyseservice omfatter olie, smøremidler, dieselbrændstoffer, AdBlue og kølevæsker for at give dig den information, du har brug for til at identificere problemer med kontaminering og slitage tidligst muligt, samt de nødvendige data til at tage kompetente beslutninger ved valg af smøremidler, kølevæsker og brændstoffer fremover.

En af de vigtigste funktioner ved den nye Volvo Væskeanalyseservice er dens brug af Artificial Intelligence (AI) til at gøre testprocessen og analysen hurtigere og mere nøjagtig. Brugen af AI gør det muligt for laboratorieteknikere at fokusere på mere detaljerede testproblemer såsom analyse af unormale eller kritiske prøver, som er det største problem for kunderne, og dermed tilbyde mere nyttig indsigt og praktiske anbefalinger.

Hvorfor Volvo Væskeanalyse

  • En strømlinet og digitaliseret testproces
  • AI-baseret analyse
  • Global testinfrastruktur
  • Cloud-hostet, centraliseret database
  • Intuitive og letforståelige rapporter

Vidste du det…?

75 % af alle reparationsomkostninger og nedetid for udstyr kan spores til brugen af kontaminerede smøremidler og brændstoffer, inklusive 65-75 % af alle lejefejl. Via tidlig identifikation af mulig forurening eller slitage kan du handle proaktivt, før der opstår ikke-planlagt nedetid, og dermed hjælper det med at opretholde produktiviteten og undgå eventuelle reparationsomkostninger.

AI-dataanalyse

Vores væskeanalyseservice er den første på markedet, som benytter kunstig intelligens-dataanalyse (Artificial Intelligence – AI), som giver kunderne hurtige og letforståelige rapporter og anbefalinger.

Identificer tendenser, tag affære

Volvos Væskeanalyseservice er baseret på tendensanalyse og ikke enkelte rapporter, og den kombinerer testinformation for at oprette en database. Afvigelser i resultaterne fra denne etablerede basislinje kan derpå give et afgørende tidligt advarselstegn om, at korrigerende handling er påkrævet for at undgå nedetid.

En strømlinet, digitaliseret proces

Vores digitaliserede væskeanalyseproces er hurtig og ligetil, og den giver rapporter med de højeste niveauer af nøjagtighed:

  1. En indsamlet prøve sendes til et af laboratorierne i vores globale netværk
  2. Volvo-laboratoriet har en hurtig behandlingstid til at indhente den nødvendige information såsom olietilstand, kontaminering, slidmetaller og additiver
  3. Rapporten uploades til portalen til gennemgang og overvejelse
Online-portal

Vores cloud-baserede portal har en brugervenlig grænseflade, som præsenterer væskeanalyserapporter i et yderst visuelt og letforståeligt format. Hvad mere er, med mobil-appen kan brugerne registrere prøver fra hvor som helst i verden, hurtigt og nemt få adgang til prøverapporter og modtage meddelelser, hvis noget skulle kræve presserende opmærksomhed.

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale forhandler for at få mere at vide eller komme i gang med Volvo Væskeanalyse.

Find ud af mere