Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Forandring begynder her

Det er nemt nok at snakke om, hvor vigtig forandringen er. Men verden har ikke behov for flere floskler. Den har brug for handling. Verden er afhængig af at vores branche medvirker til vækst sammen med en reduktion af vores klimaaftryk. Den er afhængig af, at vi opfører bygninger og bygger infrastruktur til fordel for mennesker alle steder. Den er afhængig af vores samarbejde om at bygge den verden, vi gerne vil leve i.

Verden forventer af os, at vi stopper snakken og begynder at handle. Derfor viser vi vejen fremad med elektriske maskiner, der rykker ved branchen. Tjenester, der lader vores kunder få mere ud af deres forretning.
Og innovationer, der vil transformere måde, vi arbejder på.

Forandring starter her
Tag med

Forandring begynder med handling

Forandring begynder med folk

Volvo CE vil bygge en bedre verden. For at det skal lykkes, har vi brug for folk med anderledes perspektiver. Så da vi hørte, at mange piger i en tidlig alder opgiver drømmen om at blive ingeniør, besluttede vi os for at inspirere og støtte dem.

Læs artiklen
Forandring begynder med elektromobilitet

Vi lever i en verden, hvor bæredygtighedskravene stiger for hvert minut, der går. Elektromobilitet er nøglen til en konkurrencedygtig virksomhed. Her hos Volvo CE har vi et bredt udvalg af elektriske maskiner, der kan føre din forretning fremad.

Læs mere
Forandring begynder med CO₂-reduktion

Hvis du er seriøs omkring at sænke dine kulstofudledninger, så har vi løsninger, der kan gøre en reel forskel. Ved at arbejde sammen, kan vi analysere din arbejdsgang, sætte mål og holde dig på sporet.

Læs mere
Forandring starter med Jennifer Milikowsky

At tage springet fra hensigt til action ved at tilføje bæredygtighed til alle livets aspekter, det er Jennifer Milikowsky fra Walden Hill Farms. Lad os tage en tur til New England, USA, for at få et inspirerende indblik i, hvordan en elektrisk anlægsmaskine kan bane vejen til en bedre verden.

Læs mere
WORLD RALLYCROSS PARTNERSKAB

Volvo Construction Equipment er officiel baneanlægspartner ved FIA World Rallycross-mesterskaberne. Her vil vi vise, hvordan virkelig forandring kan opnås med vores nye produkter og tjenester.

Læs mere
Vores forpligtelse: 100 % fossilfrie Volvo Group-køretøjer i 2040

Som en verdens førende fabrikanter har vi evnen til at skabe forandring. Tag med på vores rejse med en mere bæredygtig byggebranche.

Læs mere
Kvindelig servicetekniker servicerer en Volvo L220H-læssemaskine
Vil du vide mere?

Send os en meddelelse, vi hjælper dig med glæde.

Kontakt os