Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

WORLD RX PARTNERSKAB

PÅ FORKANT MED DEN ELEKTRISKE UDVIKLING

At omdanne vores samfund til en elektrisk fremtid er ikke blot en ændring, som vi er en del af, det er et kapløb, hvori vi fører. Fordi det er et kapløb, som ikke kan vente

Vi har det største udvalg af elektriske maskiner og opladningsløsninger blandt alle producenter af bygge- og anlægsmateriel, så vi er på forkant med vores branches rejse hen mod en kulstof-neutral fremtid.

Det er derfor, vi er partner med FIA World Rallycross Championship, mens de ligeledes lægger om til elektriske rallycross-løb. Deres udvikling for fuld kraft er den perfekte afspejling af vores egen afgørende overgang hen mod bæredygtigt drevne løsninger.

Som den officielle leverandør af bygge- og anlægsmateriel og den officielle partner for banebygning demonstrerer vi, at bæredygtig ændring ikke behøver at gå på kompromis med effekt og ydeevne. Takket være de ambitioner, som vi deler, har kørsel med nul emissioner aldrig før været så spændende. Og hvordan gør vi det?

BANEBYGNING

Vi garanterer den allerbedste spænding, når vi bygger løbene på nogle af de mest enestående racerbaner rundt omkring i verden. Når en justering på blot nogle få centimeter kan udgøre hele forskellen, så er vores førende maskin- og serviceløsninger på pletten til at generere adrenalinpumpende spænding med de lavest mulige emissioner. Takket være vores dynamiske testbane i Eskilstuna designer og tester vi funktioner til at holde handlingen elektrificerende tæt på.

Læs mere om vores banebygningsarbejde

BJÆRGNING EFTER ULYKKE

Selv om det er umuligt at forudsige udfaldet af hvert eneste sving og drejning på banen, så kan man i hvert falde stole på, at alle på stedet er sikre. Med vores løsning til bjærgning af forulykkede biler, som er den første i verden, er vi i stand til at fjerne elektriske rallycross-biler fra banen straks efter et uheld, hurtigt og effektivt, under de sikreste betingelser. Vores partnerskab med ENGCON og Granfors Racing har resulteret i den første løsning af sin art, der er adopteret af FIA.

Læs mere om vores unikke sikkerhedsbjærgningsløsning

KØRSELSMANGFOLDIGHED

Vi mener, at motorsport ligesom konstruktion skal være åbent for alle. Når det drejer sig om at sikre en plads på podiet, er køn irrelevant. Og dette demonstreres ingen steder bedre end via de utrolige resultater opnået af vores uafhængige forhandlerteam for bygge- og anlægsmateriel – de kan nemlig prale med den første kønsafbalancerede førerduo i World RX nogen sinde. På denne måde udvider vi grænserne for motorsport og stræber efter det bedste.

Læs mere om CE-forhandlerteamet

At se det er at tro det. Se vores korte episoder herunder for at opleve, præcis hvor kraftigt et værktøj partnerskab kan være til at fremskynde vores samfunds elektriske forvandling.

Volvo CE x FIA World Rallycross Championship

Mere information om RX World Championship kan findes på: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Følg Construction Equipment Dealer-teamet, når de skal dyste i det nye elektriske rallycross-mesterskab, der udfordrer motorsportens standarder inden for bæredygtighed og diversitet.
Mere informationer: www.cedealerteam.com