Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab gravemaskine excav

Redskaber

Bevar din Volvo som en Volvo

Du valgte formodentlig Volvo, fordi du ønskede det bedste. Hvorfor skulle du så gå på kompromis, når det drejer sig om redskaberne? Kun med Volvo-redskaber får du, hvad du ønskede, da du valgte en Volvo.

Kun det bedste er godt nok til din Volvo

Da forskellige job kræver forskellige redskaber, og eftersom Volvo er den redskabsproducent, som har det mest omfattende sortiment af redskaber, kan du udstyre din Volvo med redskaber, som ikke blot yder din maskine fuld retfærdighed, men også opfylder dine behov og driftsbetingelser præcist. Dette betyder uforlignelig fleksibilitet, nyttetid og alsidighed.

Kompakte gravemaskiner

En Volvo gravemaskine er fremragende til at håndtere forskellige arbejdsværktøjer, og med det komplette udvalg af produktive Volvo-redskaber får du uovertruffen fleksibilitet og alsidighed. Det gør det muligt for dig at skræddersy gravemaskinen helt præcist til anvendelser og betingelser på dit arbejdssted. For ikke at tale om den øgede chance for at udvide dine forretningsmuligheder.

Oversigt over redskaber

Gravemaskiner - hjul

Det store sortiment af redskaber, der er lette at montere, kan spare tid, reducere omkostningerne og gøre maskinen flerfunktionel. Med Steelwrist® tiltrotatorer, letvægtslynkoblinger, holdbare skovle og hamre kan Volvo gravemaskiner på hjul grave, læsse, bryde og flytte materiale på den mest effektive og produktive måde.

Oversigt over redskaber

Gravemaskiner - bånd

Ingen producent er bedre til at designe skovle til Volvo-maskiner end Volvo. Alt lige fra skovlene til lynkoblingerne, tiltrotatoren, hydraulikken og det fabriksmonterede betjeningssystem er konstrueret til at passe sammen - leveret og understøttet af Volvo.

Oversigt over redskaber

Kompakte læssemaskiner

Du valgte formodentlig en Volvo læssemaskine, fordi du ønskede det bedste. Hvorfor skulle du så gå på kompromis, når det drejer sig om redskaber? Kun med Volvo-redskaber får du, hvad du ønskede, da du anskaffede dig en Volvo - fleksibilitet og nyttetid.

Oversigt over redskaber

Læssemaskiner

Mange har forsøgt at kopiere Volvo læssemaskinernes alsidige koncept, men uden succes. Forskellige job kræver forskellige redskaber, og eftersom Volvo er den læssemaskineproducent, som har det mest omfattende sortiment af redskaber, kan du udstyre din Volvo læssemaskine med redskaber, som ikke blot yder din læssemaskine fuld retfærdighed, men også opfylder dine behov og driftsbetingelser præcist. Dette betyder uforlignelig fleksibilitet og alsidighed.

Oversigt over redskaber

ABG asfaltudlæggere - bånd

Strygejernet er noget centralt for asfaltudlæggeren og er af afgørende betydning for udlægningens kvalitet. Volvo afrettere kombinerer effektivitet og omkostningseffektivitet i en ultramoderne konstruktion, der fuldt ud tager højde for kravene til vejbygning, både nu og i fremtiden.

Oversigt over redskaber

ABG asfaltudlæggere - hjul

Strygejernet er noget centralt for asfaltudlæggeren og er af afgørende betydning for udlægningens kvalitet. Volvo afrettere kombinerer effektivitet og omkostningseffektivitet i en ultramoderne konstruktion, der fuldt ud tager højde for kravene til vejbygning, både nu og i fremtiden.

Oversigt over redskaber
Volvo redskaber hydraulikhamre
hydrauliske hamre

Designet til at fungere i perfekt harmoni med Volvo gravemaskiner.

Find ud af mere
Nyheder

De seneste nyheder om Volvo-redskaber

Volvo Assist-serien præsenteret første gang for det europæiske marked på Intermat 2018

Volvo Construction Equipment udstiller hele serien af Volvo Assist-løsninger, som alle drives af det topmoderne Volvo Co-Pilot display i førerhuset.

Nye skovle til specifik anvendelse øger produktiviteten og lønsomheden for Volvos læssemaskiner

De seneste tilføjelser til Volvo Construction Equipments serie af skovle til læssemaskiner kombinerer smart design med uovertruffen slidstyrke og sikrer langvarig ydelse tilpasset...

Load Assist bidrager til at udnytte det fulde produktivitetspotentiale for Volvos læssemaskiner

Load Assist fra Volvo Construction Equipment er specielt udviklet til Volvos læssemaskiner L110H-L250H og består af et integreret system, der gør gætteri unødvendigt ved forbedring af...

Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt