Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

De seneste nyhedshistorier

Her finder du alle vores pressemeddelelser og nyhedsartikler.

Volvos 90-tons gravemaskine fås nu i hele verden

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lancerer en ny 90-tons gravemaskine udstyret med en trin V-motor for at opfylde markedets krav med en sådan motorregulering.

Sådan vælger du den rigtige gravemaskineskovl til dit formål

Eftersom gravemaskiner er sådan nogle alsidige maskiner, findes der ikke én enkelt skovl, der passer til alle slags opgaver. Men det er vigtigt at foretage det bedste valg. Produktivitet,...

Lastassistenten udfordrer læssemaskineoperatører til at klare sig bedre

Den nye Operator Coaching-app, der tilbydes Volvo Co-Pilot-grænsefladen, giver læssemaskineoperatører tips og udfordringer for at forbedre deres kørsel.

Load Assist er nu standard på Volvo læssemaskiner i Europa

Europæiske kunder med en Volvo læssemaskine kan nu få fordel af det produktivitetsforbedrende maskinstyringssystem Load Assist som standard.

Ny Volvo P8820D ABG-asfaltlægger kombinerer størrelse og fleksibilitet

Den nye model i D-serien fra Volvo Construction Equipment omfatter et nyt design og nye smarte funktioner, som forstærker dens driftssikkerhed og produktivitet.

Volvo P6870D ABG: Gør udlægningsopgaver nemme

Oplev den ultimative alsidighed inden for udlægning med P6870D ABG, som kombinerer kompakt design, enestående trækkraft og funktioner beregnet til enkel drift og service.

De tre vigtigste grunde til at købe en brugt Volvo-maskine

Køb af brugt udstyr er en fantastisk måde at udvide flåden. Vær sikker i din beslutning på grundlag af tre vigtige Volvo-garantier.

Sådan forbereder du gravemaskinen til vinteren

Ekstremt lave temperaturer kan have en betydelig indvirkning på ydelse og vedligeholdelse af en gravemaskine. Følg vores tips for at sikre maksimal oppetid og rentabilitet af din maskine i...

5 grunde til, at et abonnement på Volvo Active Care er den bedste beslutning for din maskine

Hvor det er vigtigt for arbejdspladser at holde et højt præstationsniveau, spiller Volvo ACTIVE CARE en afgørende rolle. Her ser vi nærmere på de største fordele ved installation af Volvos...

3 nemme måder at reducere de samlede omkostninger på ved ejerskab af en gravemaskine

Omkostningerne ved at eje en gravemaskine omfatter så meget mere end blot den egentlige indkøbspris. Brændstofforbrug, vedligeholdelse og afskrivning spiller alle en vigtig rolle. Ved at...

Brugte godkendte Volvo-maskiner lige så pålidelige som nye

Anders Sjöström, used equipment manager for Volvo CE Sales Region EMEA, forklarer her, hvorfor godkendte brugte Volvo-maskiner er et lige så godt valg for en flåde som splinternye maskiner.

Den første elektriske kompakte læssemaskine på hjul fra Volvo er en kæmpesucces for det tyske skovbrug

Leick Baumschulen tester den første L25 Electric kompakte læssemaskine på hjul fra Volvo Construction Equipment, og konstaterer, at det er en lydsvag, emissionsfri og servicevenlig...

Invester en smule for at spare en masse med Volvo Active Care

EMEA product support director Aram Ibrahim taler om Volvo Active Care og om, hvorfor service er så afgørende for en maskines oppetid.

Volvo CE oplever faldende salg i tredje kvartal.

Efter en lang periode med høj efterspørgsel skete der en afmatning, og Volvo Construction Equipment oplevede et fald i salget på 4 % i tredje kvartal af 2019.

CareTrack nu inkluderet som standard på udvalgt Volvo kompakt udstyr

Som led i sin indsats for at skabe større produktivitet og rentabilitet for kunderne tilbyder Volvo CE nu sit telematiksystem, CareTrack, der er monteret som standard på visse modeller af...

Danske Bendt Risom triumferer ved Operators Club Final 2019

I byggebranchens hårdeste test i præcisionsarbejde, Operators Club Final, slog Bendt Risom fra Danmark 26 konkurrenter og blev den bedste operatør.

Volvo CE er med til at ramme banebrydende tilslutningsmilepæl

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) fejrer som en del af Volvo Gruppen at have nået 1 million tilsluttede kundeaktiver – og at have hjulpet kunderne med at optimere oppetiden,...

5 almindelige driftsfejl, og hvordan man undgår dem

Operatørens adfærd påvirker ikke kun maskinens tilstand, men også hele arbejdsstedets produktivitet og lønsomhed. Her de fem mest almindelige driftsfejl, man skal være opmærksom på.

3 måder, hvorpå maskiner i tomgang påvirker din lønsomhed

Når en entreprenørmaskine kører i tomgang, er den ikke kun med til ikke at bidrage til produktionen, den koster dig også penge.

5 gængse misforståelser, som øger maskinens nedetid

At holde maskinerne – og indtjeningen – i gang er af største vigtighed for Volvo CE og forhandlerne. Her er fem af de mest almindelige, unødvendige vedligeholdelsesproblemer, og hvordan man...