Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

De seneste nyhedshistorier

Her finder du alle vores pressemeddelelser og nyhedsartikler.

COVID-19

Meddelelse fra Volvo Entreprenørmaskiner A/S vedr. COVID-19

Den nye planeringsskovl giver kompakte læssemaskiner styrken til at flytte jord

En spritny planeringsskovl til Volvos små læssemaskiner gør arbejdet nemt ved fjernelse af muldlag, mindre bulldozing, anlæggelse og planering.

4 hurtige tip til at øge læssemaskinens levetid

Ved omhyggelige daglige inspektioner og vedligeholdelse kan operatører af læssemaskiner øge maskinens nyttetid, produktivitet og levetid.

Volvo CE's kundecenter kører nu på biobrændstof

Volvo CE's kundecenter i Eskilstuna i Sverige baner vejen for en bæredygtig fremtid ved at køre sine demonstrationsmaskiner på et vedvarende brændstof, kaldet HVO.

Add Silence: Volvo CEs støjfrie elektriske maskiner kan nu forudbestilles online

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lancerer Volvo-koncernens første e-handelsværktøj til detailsalg af maskiner. Onlineportalen giver kunderne mulighed for for første gang at stille sig...

5 nemme måder at forøge maskinens gensalgsværdi på

En høj gensalgsværdi er en vigtig medvirkende faktor til samlede lave omkostninger ved at eje (TCO) Volvo-maskiner. Her er fem enkle tips til, hvordan du gør din maskine endnu mere...

Tre måder, hvor Volvo ACTIVE CARE kan være med til at holde projektets budget

Med telematikdata kan entreprenører holde øje med alt fra brændstofforbrug og maskinudnyttelse til problemer, som hvis de ignoreres, kan resultere i reparationer eller ikke-planlagt...

I 2019 var der et fortsat stærkt resultat hos Volvo CE

Erobring af markedsandele i Kina og stærk efterspørgsel i Nordamerika og Europa var med til at øge omsætningen med 5% for hele året.

6 årsager til at bruge Volvo Dig Assist

Dig Assist, kontrolsystemet til gravemaskiner fra Volvo Construction Equipment, tilbyder mange fordele for operatører og virksomhedsejere ved at hjælpe med at øge sikkerheden og...

Hvad er forskellen på CareTrack og ACTIVE CARE?

Volvo CE tilbyder nu to måder at spore maskiners tilstand og ydeevne – Care Track og ACTIVE CARE. Men hvad er forskellen på disse tjenester, og hvilken er det rette valg til din virksomhed?

5 enkle måder at øge sikkerheden på arbejdspladsen på

Hos Volvo CE designer vi vores maskiner til at være så sikre som muligt, men sikkerhed drejer sig til syvende og sidst om kombinationen af maskinteknologi og maskinførerens adfærd. Her er...

EC200E og EC220E: Hvilken gravemaskine er den rette for mig?

Volvo Construction Equipment tilbyder to modeller af gravemaskiner med larvebånd i 20-25 ton-klassen – EC200E og EC220E. Valget af den korrekte model sikrer minimale samlede ejeromkostninger...

Enkel Volvo-hybrid forventes at forbedre brændstofeffektiviteten med op til 20 %

Den kommende EC300E Hybrid-gravemaskines bomsænkningsbevægelse oplader energilagrende akkumulatorer, der anvendes til at strømforsyne motorsystemet.

Volvos 90-tons gravemaskine fås nu i hele verden

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lancerer en ny 90-tons gravemaskine udstyret med en trin V-motor for at opfylde markedets krav med en sådan motorregulering.

Sådan vælger du den rigtige gravemaskineskovl til dit formål

Eftersom gravemaskiner er sådan nogle alsidige maskiner, findes der ikke én enkelt skovl, der passer til alle slags opgaver. Men det er vigtigt at foretage det bedste valg. Produktivitet,...

Lastassistenten udfordrer læssemaskineoperatører til at klare sig bedre

Den nye Operator Coaching-app, der tilbydes Volvo Co-Pilot-grænsefladen, giver læssemaskineoperatører tips og udfordringer for at forbedre deres kørsel.

Load Assist er nu standard på Volvo læssemaskiner i Europa

Europæiske kunder med en Volvo læssemaskine kan nu få fordel af det produktivitetsforbedrende maskinstyringssystem Load Assist som standard.

Ny Volvo P8820D ABG-asfaltlægger kombinerer størrelse og fleksibilitet

Den nye model i D-serien fra Volvo Construction Equipment omfatter et nyt design og nye smarte funktioner, som forstærker dens driftssikkerhed og produktivitet.

Volvo P6870D ABG: Gør udlægningsopgaver nemme

Oplev den ultimative alsidighed inden for udlægning med P6870D ABG, som kombinerer kompakt design, enestående trækkraft og funktioner beregnet til enkel drift og service.

De tre vigtigste grunde til at købe en brugt Volvo-maskine

Køb af brugt udstyr er en fantastisk måde at udvide flåden. Vær sikker i din beslutning på grundlag af tre vigtige Volvo-garantier.