Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab gravemaskine på hjul

Redskaber til gravemaskiner på hjul

I en klasse for sig

Rotation af redskaber

Det store sortiment af redskaber, der er lette at montere, kan spare tid, reducere omkostningerne og gøre maskinen flerfunktionel. Med Steelwrist® tiltrotatorer, letvægtsredskabsfæster, holdbare skovle og hamre kan Volvo gravemaskiner på hjul grave, læsse, bryde og flytte materiale på den mest effektive og produktive måde.

Bemærk venligst, at udbuddet af redskaber til maskinmodeller kan variere på forskellige markeder.

Redskabsfæster

En serie af redskabsfæster, som lader føreren tilkoble Volvo-redskaber hurtigt og nemt.

Oversigt over redskaber

Skovle

Du kan vælge mellem en række originale Volvo-skovle, der fungerer harmonisk sammen med din Volvo-gravemaskine. Skovlene fås som direkte monteret eller med Volvos lynkoblings-kontaktflader. GPX-, TGX- og CAX-skovle er specielt beregnet til brug sammen med tiltrotatoren.

Oversigt over redskaber

Hydrauliske hamre

Den hydrauliske Volvo hammer leverer ensartet effekt, holdbarhed og brudkraft til at gennemtrænge en række forskellige, krævende materialer. Til maskiner, der vejer 10 ton og derunder, er vores Volvo hamre fuldstændig kompatible med din kompakte gravemaskine, rendegraver og skridstyrede læssemaskine.

Oversigt over redskaber

Tiltrotators

En Volvo gravemaskine og skovl sammen med en fabriksmonteret lynkobling og Steelwrist®* tiltrotator udgør en uovertruffen kombination af høj produktivitet, sikkerhed, præcis kontrol og lavere brændstofforbrug. Oplev en ny måde at arbejde på, og få opgaven udført med Volvo.

Oversigt over redskaber

HOLMS-redskaber

HOLMS® redskaber, der bidrager til at gøre din Volvo gravemaskine endnu mere alsidig.

Oversigt over redskaber
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt