Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Lad din Volvo passe på dig

Smart udsyn med detektering af forhindringer

Volvo Smart udsyn med detektering af forhindringer

Med Volvo Smart udsyn med detektering af forhindringer kan du fokusere på arbejdet, mens din Volvo holder øje med omgivelserne for dig. Det giver operatøren udsyn 360° rundt om maskinen takket være kameraet og det nye radardetekteringssystem.

Skelner mellem menneske og genstand

På en travl arbejdsplads kan operatørerne være bekymrede for at komme til at skade nogen, beskadige maskinen eller ejendom på stedet. Med Volvo Smart udsyn med detektering af forhindringer kan du fokusere på arbejdet, mens din Volvo holder øje med omgivelserne.

Volvo Smart udsyn med detektering af forhindringer kan identificere forhindringer som enten en genstand eller et menneske, så operatøren kan tage passende skridt. Det giver operatøren en bedre visning af omgivelserne i realtid, og automatiske advarsler på skærmen med høj opløsning, hvis der detekteres forhindringer.

Sikkerhedsfunktion

Teknologi med dyb læring

Volvo anvendte teknologi med dyb læring, da de udviklede Smart udsyn med detektering af forhindringer. Det betyder, at selv en person, der sidder på hug, bevæger eller læner sig, kan detekteres. Det gør heller ingen forskel, hvilken farve tøj en person har på, alle kan ses.

Produktivitetsfunktion

Personaliseret radarindstilling

Volvo Udsyn med detektering af forhindringer lader dig indstille, hvor langt du ønsker, at radaren skal nå. For dem, som arbejder i snævre omgivelser, er dette en nyttig funktion – mindre plads kræver et mindre radarområde. Du kan også brugertilpasse de sektorer, du ønsker at se, på den letanvendelige berøringsskærm.

Vil du vide mere?

Send os en meddelelse, vi hjælper dig med glæde.

Kontakt os