Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Services Volvo reman

Volvo Bytteservice

Bevar din maskine som en Volvo!

Volvo Bytteservice

Volvo Reman, vores serie af renoveringstjenester, vil holde din maskine i gang i lang tid fremover - og samtidigt bidrage til at reducere dine ejer- og driftsomkostninger. Jo højere kvalitet af dine komponenter, des større udbytte får du af din Volvo-maskine. Hver eneste del har kritisk betydning for nyttetid og ydeevne. Så hvorfor løbe en risiko?

Er mere end blot et produkt, det er løsningen

Få din maskine til at holde en generation mere med Volvo Reman. Ved at skabe en øko-cyklus - hvorved gamle dele renoveres til samme tilstand som nye - bidrager vi til miljøinitiativer, som gavner alle. Hos Volvo tror vi, at miljømæssigt sunde praksis er mere end blot godt for vores planet, det er god forretning for vores kunde, tilbyder konkurrencefordel samt ro i sindet. Volvo Reman genbruger op til 85 % af det originale materiale. Det kræver også 80 % mindre energi at bygge en reman - komponent i sammenligning med fremstillingen af en ny komponent.Det reducerer CO2-udledningerne betydeligt og gør den til et rigtig godt valg både for miljøet og din forretning.

Hurtig levering

Har du råd til at vente på en reparation eller en normal renovering af maskinen, når du kan få fabriksrenoverede ombytningskomponenter i tiptop stand?

Det gode ved ombytningssystemet er at man ikke behøver at vente på at få den samme komponent tilbage. Ved første tegn på problemer bestiller man simpelthen en fabriksrenoveret ombytningsdel hos sin Volvo-forhandler. Hvis komponenten ikke allerede ligger hos forhandleren, sørger Volvos effektive forsendelsesnetværk for, at den hurtigt indfinder sig på arbejdspladsen. Man behøver ikke at vente på at reparationen bliver udført, men kan genoptage arbejdet med mindst mulig stilstandstid. Derefter sender man den defekte del til Volvo Construction Equipment for renovering på fabrikken.

Garanti

Fabriksrenoverede komponenter dækket af garanti gør maskinen mere værd. Kunden vil altid modtage en komponent med en levetid og en ydelse, der er direkte sammenlignelig med levetiden og ydelsen for en ny komponent. Derfor tilbyder vi altid standard-reservedelsgaranti på vores renoverede komponenter.

Kvalitet

Fabriksrenovering er miljøvenlig og ressourcebesparende og kræver samme viden, udstyr og kvalitet som den originale fremstilling. Alle slidte eller beskadigede dele kasseres og udskiftes med nye originaldele. Kun godkendte dele accepteres til renovering.

Derefter kontrolleres dimensioner og tolerancer for de renoverede komponenter med samme omhu og kvalitetskrav som i vore fabrikker. Derfor er vi i stand til at yde samme garanti på en fabriksrenoveret komponent som på en ny originaldel.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os