Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Beregning af CO₂-besparelse

Elektriske entreprenørmaskiner er en ideel løsning til at hjælpe kunderne med at tackle én af deres største udfordringer: at reducere deres CO2-fodaftryk. Og mens miljøfordelene måske er mere indlysende, kan det også være svært at omregne fordelene til faktiske tal. Men med vores beregning af CO2-besparelser kan vi få en oversigt over den sandsynlige CO2-besparelse, du får ved at vælge én af vores elektriske entreprenørmaskiner.

Vil du reducere CO₂ på dine projekter?

Der er mange grunde til, at du bør vælge en eldrevet maskine. Ved at fjerne behovet for fossile brændstoffer til at drive dine entreprenørmaskiner kan du fjerne udstødningsemissioner. Det giver dig ikke kun mulighed for at arbejde i miljøer, hvor diesel ikke er en mulighed - f.eks. i lavemissionsområder eller indendørs - men CO2-reduktionen skaber også en mere bæredygtig og behagelig arbejdsmåde.

Brug for at nå CO2-neutralitet inden 2030?

Mange af vores kunder arbejder mod CO2-neutralitet i 2050 - hvor der skal nås en markant reduktion inden så tidligt som 2030. Vores elektriske entreprenørmaskiner og opladningsløsninger kan støtte dig i at nå dine mål pålideligt og effektivt. Og nu med brugen af vores beregning af CO2-besparelser kan du visualisere disse besparelser i faste tal og holde dig på sporet.

Vil du vide mere om elektrisk byggeri og anlæg og CO2-fodaftryk?

Planlægger du en byggeplads med nulemission? Har du forskningsbaserede mål, du skal nå? Overvejer du, hvordan du kan reducere dit CO2-fodaftryk? Kontakt din lokale forhandler for at diskutere, hvordan el-maskiner kan understøtte dine målsætninger.

Opnåelse af CO2-neutralitet som del af de forskningsbaserede mål

Volvo CE er engageret i at opnå energineutrale drivhusgasemissioner i værdikæden i 2040, med markante reduktioner i 2030, som pioner for Science Based Targets-initiativet (SBTi). Vi er engageret i at nå denne milepæl et årti tidligere end andre spillere for at sikre, at vores kunder når deres målsætninger i 2050. Derfor ved vi, at en forståelse af dine overordnet CO2-fodaftryk - sammen med dine besparelser - er så strategisk vigtige, hvis du skal nå dine klimamål.

Hvad er forskningsbaserede mål?

Beregning af kørselstid

Find ud af, hvad kørselstiden for dine elektriske entreprenørmaskiner er, og hvilken oplader du skal vælge

Driftstid

Fordele

Opdag de fordele, du kan få, når du vælger en elektrisk entreprenørmaskiner

Fordele

Beregning af energibesparelse

Se, hvor meget du kan spare, når du fjerner brændstofomkostninger

Energi

Reduktion af CO2-fodaftryk i forsyningsarbejde

En fælles ambition om at sikre et begrænset CO2-fodaftryk ved byggeri af et opladestation til elkøretøjer resulterede i store CO2-besparelser. Da Vattenfall, én af Sveriges største energiselskaber, opførte 64 opladestation til elkøretøjer, valgte de elektrisk til at bygge elektrisk. Med at bruge Volvo L25 Electric og ECR25 Electric blev arbejdet fuldført på en bæredygtig måde, der også gav en CO2-besparelse på 3.000 kg i løbet af dette 11-ugers projekt.

Reduceret CO₂ med Vattenfall

Sveriges største fossilfrie arbejdsplads

Omdannelsen af en 100-årig kødby i hjertet af Stockholm satte nye standarder for fossilfri byggepladser, da det startede i 2022. Og det var delvist på grund af vores mellemstore gravemaskine EC230 Electric, at opførelsen af 3.000 boliger og 14.000 arbejdspladser forventes at spare 2.000 tons CO2, når byudviklingsprojektet er fuldført. Dette svarer til 35 lastbiler, der kører omkring otte timer om dagen på et helt år.

Fossilfri arbejdsplads
Konstruktion uden emissioner
Arbejd uden emissioner
Hvorfor skifte til elektrisk?