Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
AEMP 2.0 API

AEMP 2.0 API

Få nem adgang til telematikdata for blandede flåder

Vi tager udfordringen ud af telematik / Maskinovervågning har aldrig været nemmere

Med AEMP 2.0 API er der nu adgang til telematikinformation for blandede flåder i det samme format for alle, hvilket giver dig mulighed for nemt at indbygge dataene i dine eksisterende systemer. En almindelig udfordring for operatører af blandede flåder har været at administrere flere telematikløsninger, som hver især leverede forskellige typer af information og i forskellige formater. Takket være AEMP 2.0 API er det nu nemmere at få adgang til telematikdata for blandede flåder, og nemmere at analysere dem. Det hjælper dig med at identificere de handlinger, som er nødvendige for at øge produktiviteten og effektiviteten af hele din arbejdsproces.


Hvad er AEMP 2.0 API?

AEMP 2.0 API er resultatet af et samarbejde på tværs af hele branchen, og det giver ejere af blandede flåder mulighed for nemt at administrere alle deres telematikdata på ét enkelt sted. Data leveres i et standardiseret format med OEM'er, som følger ISO15143-3 og lægger sig på linje med en metode til præsentation af data, som er godkendt på tværs af hele branchen, alt sammen til rådighed via en lettilgængelig portal.

Læsset med fordele

Alle telematikdata for blandede flåder på ét sted

Få et holistisk overblik over hele din flåde inklusive udnyttelse, brændstofforbrug og maskinlokalisering. Disse vigtige, konsoliderede data kan give den indsigt, som er nødvendig for at hjælpe flådeejere med at maksimere effektivitet og rentabilitet.


Ubesværet integration med dine egne systemer

Med AEMP 2.0 API er det nemt at integrere CareTrack-telematikdata i en kundes egne systemer og dermed sikre, at de fortsat nyder godt af alle de data, som leveres af Volvo-telematikken.


Flere data, mere indsigt

Med AEMP 2.0 API vil der være endnu flere data til rådighed til at hjælpe kunderne med at foretage effektivitets- og produktivitetsforbedrende handlinger over hele linjen i deres drift.


Implementering på den nemme måde

Udviklerportalen leverer de ressourcer, som er nødvendige for at sætte dig og dit it-team i stand til nemt at opsætte API-integration for dine Volvo-maskiner. Portalen giver adgang til teknisk dokumentation og gør det nemt at teste forskellige datafelter.


Besvarelse af dine spørgsmål

1. Hvordan bestiller jeg AEMP 2.0 API?

Kontakt din lokale forhandler for at anmode om AEMP 2.0 API. Når servicen er bestilt, vil du modtage dine login-legitimationsoplysninger, som giver dig adgang til Volvo Developer's portal

2. Hvad er Volvo Developer's portal?

Volvo Developer's portal er, som navnet antyder, en portal, hvor udviklere kan finde den nødvendige dokumentation til at opsætte og teste API-integration for Volvo CE-maskiner. Du kan finde mere information om, hvordan du opnår support, plus en omfattende sektion med ofte stillede spørgsmål, her. Desuden kan du se din API-brug, ændre din abonnementsplan og finde mere information om AEMP 2.0 og de forskellige datapunkter.


3. Hvilke andre fordele kan jeg forvente fra AEMP 2.0 API i sammenligning med AEMP 1.2?

  • Der er forbedret service og support med en dedikeret support-organisation for at hjælpe dig med dine forespørgsler.
  • Mere sikker og stabil overførsel af data.
  • Flere datapunkter er til rådighed *.

*Bemærk: synligheden af disse datapunkter kan variere afhængigt af den telematikudbyder, som kunden benytter.


Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os