Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Beregning af opladning og kørselstid

Den faktiske opladning af din elektriske entreprenørmaskine er nem - bare tilslut og oplad. Men at vide, hvornår og hvor længe du skal oplade for at få mest ud af din driftstid, afhænger af den type arbejde, du skal udføre. Derfor har vi forenklet processen med vores brugervenlige beregning af kørselstid nedenfor. Dette værktøj giver dig en hurtig angivelse af, hvordan din dag kan se ud, når du bruger dine normale pauser til opladning.

Hvor lang kørselstid har en gravemaskine?

Vælg først den elektriske entreprenørmaskine, du er interesseret i, og indtast derefter oplysninger om din arbejdsbyrde, omtrentlige arbejdstid og den type oplader, du overvejer. Vi beregner nu din kørselstid for den gravemaskine eller læssemaskine, du har valgt, og viser, hvor meget opladning der kræves for at klare den opgave, du skal udføre.

Hvilken oplader skal jeg bruge til en læssemaskine?

DU kan også se forskellen mellem den tid, det tager at oplade maskinen med vores natteoplader, sammenlignet med hurtige opladere. Hvis du er ny inden for elektriske entreprenørmaskiner, inviterer vi dig til at prøve beregneren for først at se, hvordan vores strøm- og opladningsløsninger kan tilpasses dine behov, før vi kigger på vores brede udvalg af elektriske entreprenørmaskiner.

Hvordan fungerer opladning for mit projekt?

Vil du vide mere om, hvordan opladningen fungerer for dine specifikke behov og projekter? Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger.

Vil du vide mere om opladning af elektriske entreprenørmaskiner?

Hvor lang er kørselstiden for en elektrisk læssemaskine? Skal jeg bruge en hurtig oplader til min elektriske gravemaskine? Hvad hvis jeg ikke har adgang til elnettet på byggepladsen?

Du behøver ikke lave omstillingen alene. De rette oplysninger kan gøre din rejse mod vedligeholdelse af højtydende konstruktion uden emissioner meget nemmere. Vi fjerner gætterierne fra omstillingen til elektrisk med svarene på alle dine spørgsmål med hensyn til opladning og batteristrøm.

Opladningsløsninger

Hvorfor vælge elektriske entreprenørmaskiner?

Entreprenørmaskiner uden emission er de perfekte værktøj, hvis du ønsker at arbejde mere bæredygtigt. Men elektrisk bygge- og anlægsudstyr har langt flere fordele end den indlysende fordel ved en reduceret CO2-udledning. De kan åbne op for nye forretningsmuligheder for arbejde i følsomme miljøer, f.eks. områder med lav CO2-udledning. De giver mere fredelige arbejdsforhold for folk på pladsen takket være deres næsten lydløse drift. Og de har mulighed for at reducere dine samlede ejerskabsomkostninger takket være mindre vedligeholdelse sammenlignet med tilsvarende dieselmaskiner.

Fordele med elektrisk

Arbejd elektrisk - starter her

Vi er stolte af at tilbyde én af branchens største udvalg af elektriske entreprenørmaskiner - fra vores serie af kompakte maskiner til større mellemstore gravemaskiner og læssemaskiner - som alle sammen hjælper vores kunder med at reducere deres CO2-fodaftryk, mens der opretholdes optimal effekt og ydeevne. Vores afprøvede elektriske portefølje hjælper branchen med at komme tættede på fossilfrie byggepladser til fordel for samfundet som helhed. Så uanset om du arbejder i forsyningsvæsenet og nedrivning eller landskabspleje og landbrug har vi en nulemissionsløsning klar til dig, så du kan arbejde mere bæredygtigt.

Konstruktion uden emissioner