Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Originale Volvo sliddele

Volvo tilbyder en komplet serie af originale sliddele, som er udviklet og testet for at sikre, at de lever op til de højeste forventninger for alle anvendelser.For at holde din maskine i førsteklasses stand tilbyder Volvo reservedele, der vil holde den kørende problemfrit så længe som muligt.

Vælg blandt sliddele som f.eks. undervognsdele, Volvo slanger eller Volvo tandsystem for at holde din maskine kørende som ny. Disse reservedele er blevet underkastet de strengeste test for at kunne modstå ekstreme belastninger. Vores konstruktion og valg af materialer er din garanti for høj ydeevne.

Kontakt vores reservedelsafdeling på deres direkte telefonnummer: 76 20 17 20 eller e-mail: adm.reservedele.taulov@volvo.com

Levering - Reservedele
Levering af reservedele
Læs mere

Løsninger til kunden

En oversigt over de produkter og serviceydelser vi tilbyder for at understøtte din virksomhed gennem hele dit ejerskab og hjælpe dig med at være rentabel - år efter år.

Volvo tandsystem

Man beder ikke en fodboldspiller i verdensklasse om at spille med forkerte fodboldstøvler, så hvorfor gøre det med maskinens skovl? Vælg Volvo Tooth System, det bedste valg til Volvo-skovle, så du ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten.

Maksimér lønsomheden

Lavere vedligeholdelsesomkostninger, øget driftstid

  • Mindre slid på skovlen
  • Længere intervaller mellem udskiftning
  • Hurtig og nem montering

Forbedre produktiviteten og brændstofeffektiviteten

  • Optimeret fyldning af skovlen
  • Fremragende gennemtrængningsevne
Den nye generations performancetænder til mellemstore eller store maskiner

Med den nye generation af Volvo Tooth System opnår man uovertruffen ydeevne og driftstid, så man får mest muligt ud af Volvo-maskinen. Vi har forbedret vores gennemprøvede tandsystem med udgangspunkt i årtiers erfaring og tekniske ekspertise, så det graver hurtigere og forbliver skarpt i længere tid.

Hurtig, nem og sikker montering

Med Volvos nye låsesystem kan du montere og skifte tænder på få minutter og derved minimere nedetiden. Holderen og tanden er samlet og leveres samlet, og der skal ikke skiftes fjeder i hele tandens levetid. Desuden fungerer det intelligente system med en genanvendelig låsestift, som kan isættes på begge sider.

Den nye generation af Volvo Tooth System er en ægte hammerløs løsning, der kun kræver en almindelig firkantet spids, når der monteres eller skiftes tænder, hvilket mindsker risikoen for personskader. Anbring, skub og klik!

Originale Volvo undervognsdele

Sådan lever vi op til dine højeste forventninger

Volvos komplette udvalg af undervognsdele er udviklet og testet for at sikre den højeste standard for kvalitet og ydelse.

Presset til den yderste grænse
Undervognsdele underkastes omfattende kontrol for at sikre, at de er i stand til at tåle ekstrem, konstant belastning.

Designet specielt til Volvo Construction Equipment
Volvo undervognsdele giver dig sikker og effektiv drift, en lang og produktiv levetid og lave driftsomkostninger.

Volvo gummilarvebånd

  • Udviklet i forbindelse med Volvo entreprenørmaskiner
  • Opfylder de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet

Volvo undervognsdele

Find ud af resultaterne af ekstrem testning af Volvo larvebånd og bundruller! Volvo Undervognsdele leverer en kvalitet og holdbarhed, som du kan stole på.

Volvo påboltede gummiunderlag

Opnå større alsidighed

Volvos system af påboltede gummiunderlag til gravemaskiner med larvebånd er den perfekte løsning til at give maskinen større alsidighed. Den omkostningseffektive konstruktion gør det nemt at skifte mellem arbejdspladser på vejen og i terrænet uden at beskadige underlaget.

Alsidighed
Skift mellem arbejde på vejen og i terrænet, og udnyt fordelene ved at have to maskiner i én. Gummiunderlagene giver fuld beskyttelse for kørefladen og er lette at afmontere, når der er brug for større vejgreb.

Ekstrem holdbarhed
Gummiunderlagene er lavet af en slidstærk gummiblanding. De har en indbygget stålplade med en holdbar gummibeklædning og en gummipude, som bidrager til at reducere vibration og støj.

Tilgængelighed
Gummiunderlagssystemet fås både som fabriksmonteret ekstraudstyr og via Volvos forhandlernet. Eftermarkedssættet omfatter både gummiunderlag og bælteled.

Omkostningseffektivitet
Udskiftning af enkelte gummiunderlag efter behov er en omkostningseffektiv og nem måde at vedligeholde gravemaskinens larvebånd på.

Volvo ekspansionsbolte

En løsning på slid

Den perfekte løsning, når slitage på dit byggemateriel forårsager slør i fastgøringspunkterne og hullerne er slidte.

En permanent løsning for et økonomisk og langvarigt liv
Når maskinen begynder at vise tegn på slid, er Volvo ekspansionsbolte den perfekte løsning.

Hurtig og nem installation (ofte på stedet)
Volvo ekspansionsbolte har to ekspanderende muffer, som udfylder mellemrummet og forbinder fastgørelsesøjerne.

Med Volvo ekspansionsbolte er der ikke behov for renovering eller ændringsarbejde på maskinen.

Fås til en bred vifte af produkter.

Hver eneste del er vigtig!

Jo højere kvaliteten af dine komponenter, des større udbytte får du af din Volvo-maskine. Hver eneste del har kritisk betydning for nyttetid og ydeevne. Så hvorfor løbe en risiko?

Volvo dealer finder start
Ved du, hvad du har brug for?

Ønsker du at bestille reservedele? Vi hjælper dig med glæde.

Send en forespørgsel