Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Elektrisk konstruktion
Volvos entrepreprenørmaskiner
Arbejd elektrisk - starter her

Entreprenørmaskiner uden emissioner

Elektrisk entreprenørmaskiner kan revolutionere den måde, du arbejder på. Med fordelen ved nulemissioner, høj ydeevne og ringe støj er elektriske maskiner den perfekte partner til at gøre ethvert byggeprojekt mere bæredygtigt. At udskifte én entreprenørmaskine til en elektrisk er en god start mod fossilfrie byggepladser. Vores brancheførende elektriske maskiner og opladere fås i en mangfoldighed af størrelser, der har vist, at de leverer fuldt ud eldrevet drift på tværs af anvendelsesområder, fra bymæssig konstruktion og nedbrydning til landskabspleje og landbrug.

Vi tilbyder et alsidigt udvalg af batterielektriske entreprenørmaskiner med kraftige litium-ion-batterier samt forskelligt opladningsudstyr, der passer til selv de mest krævende arbejdsforhold. Fra elektriske kompakte gravemaskiner og læssemaskiner til store elektriske entreprenørmaskiner sikrer vi optimal oppetid og produktivitet med pålidelige elektriske systemer. Vores støjsvage entreprenørmaskiner uden emissioner er ikke kun gode for miljøet. De er også gode for virksomheden. Det er, fordi du nu kan arbejder på steder, hvor diesel ikke kan: I områder uden CO2-udledning, følsomme miljøer, indendørs eller i bymiljøer i løbet af natten. De reducerer ikke kun CO2-emissionerne, men kræver mindre vedligeholdelse og har lavere driftsomkostninger end traditionelle alternativer. Vi gør CO2-reduktioner mulige med vores førende teknologi. Men vi kan ikke gøre det alene. Vi fortsætter med at arbejde med vores leverandører og kunder for at gøre det, vi kan, for at fremskynder denne omstilling. Derudover er vi afhængig af, at myndigheder og kommuner opsætter kravene for fossilfrie innovationer som vores for at blive inkluderet i udbud. Som den ønskede partner for fossilfrie elektriske byggepladser arbejder vi sammen med alle spillerne på tværs af forsyningskæden for at sikre et holistisk elektrisk økosystem. Det kommer ikke kun fra de elektriske systemer, vi laver, men fra pålidelig opladningsinfrastruktur og indførelsen af effektiv lovgivning og bestemmelser, der støtter implementeringen. Resultatet er konstruktion uden emissioner, der klarer opgaven på den mest bæredygtige, effektive og støjsvage måde. I kraft af denne banebrydende type partnerskab sætter vi til sammen branchestandard mod konstruktion uden emissioner. Branchen har brug for at bygge bedre. Vores elektricitet er det indlysende valg.

Vis mere

Beregning af kørselstid

Beregn den elektriske maskines kørselstid, og find ud af, hvilken oplader du skal vælge

Beregning af kørselstid

Beregning af energibesparelse

Se, hvor meget du kan spare, når du fjerner brændstof omkostninger

Energibesparelse

Beregning af CO₂-besparelse

Se, hvor meget du kan reducere dit CO2-fodaftryk

CO₂-besparelse

Elektrisk maskiner i funktion

Bymæssig konstruktion med elektrisk læssemaskine

Bymæssig bebyggelse

Den manglende udstødningsgas fra elektriske entreprenørmaskiner betyder, at du har mulighed for at arbejde selv i lavemissionsområder. Og takket være den næsten støjfrie drift har du også mulighed for at arbejde hele natten uden at forstyrre folks nattesøvn.

Indendørs konstruktion med elektrisk kompakt gravemaskine

Indendørs

Takket være den kompakte udformning er vores små elektriske maskiner perfekte til indendørs nedrivning og entreprenørarbejde. De er smidige nok til at køre om skarpe hjørner, og uden udstødningsudledning sikrer de et mere behageligt miljø i små lokaler.

Landskabsarkitektur

Det er utroligt, hvad der er muligt, når du arbejder med naturen og ikke imod den. Elektriske bentreprenørmaskiner uden emissioner er en revolution inden for landskabsarkitektur - ikke kun for de, der arbejder på pladsen, men for beskyttelsen af følsomme planter.

Landskabsarkitektur
Forsyningsarbejde med elektrisk kompakt gravemaskine

Forsyning

Energiselskaber, der ønsker at gøre deres projekter mere bæredygtige, behøver ikke se længere end vores elektriske entreprenørmaskiner. Levering af den omkostningseffektiv kraft og ydeevne, de har brug for, med et øget miljøhensyn.

Opladning af elektrisk kompakt gravemaskine med en hurtig oplader
Opladet og klar til at køre
Opladning i byggeri

Effekten af partnerskab

Udviklingen af elektriske entreprenørmaskiner er kun én brik i puslespillet. For at skabe en bedre fremtid og gennemføre den grønne omstilling skal vi samarbejde. Derfor er vi en afgørende partner for storbyer, myndigheder og kommuner for at hjælpe dem med at nå deres mål for CO2-reduktion. Vi spiller begge to en rolle i at sikring en pålidelig og effektiv fremtid uden fossile brændstoffer.

Ved at angive standarder for byggepladser med lav emission hjælper vi jer ikke kun med at nå jeres klimamål, men skaber mere harmoniske miljøer for dem, der bor og arbejder i nærheden.

Vores partnerskab

Omkostningseffektiv maskine

Ud over anskaffelsesprisen for en elektrisk maskine er der mange besparelser så vidt angår samlede ejerskabsomkostninger, energi, pleje og vedligeholdelse. Derfor er det muligt at spare penge ved at skifte til elektrisk. Det mest markante omkostningsreduktion kommer fra forskellen i omkostninger til brændstof og elektricitet, som formodentlig bliver endnu mere fordelagtig i fremtiden.

Energibesparelse

Kunder, der bruger elektriske entreprenørmaskiner

Materialehåndtering med elektrisk læssemaskine

Materialehåndtering

Elektriske maskiner passer perfekt til materialehåndtering. De er lige så stærke som dieselversionerne, og de kan transportere forskellige materialer - det være sig paller, jord eller grus - både indendørs og udendørs, med et udvalg af tilbehør.

Landbrug

Naturbeskyttelse og bæredygtighed er et vigtigt fokus for landbrugskunder. Derfor skifter mange til vores støjsvage entreprenørmaskiner uden udstødningsudledning for at holde deres forretning kørende og samtidig bevare et fredeligt miljø for kreaturerne.

Landbrug

Affald og genanvendelse

Vores kraftige elektriske entreprenørmaskiner hjælper kunder inden for affald og genanvendelse med at opfylde deres vision for en cirkulær økonomi. De giver mulighed for at sænke omkostninger og CO2-udledning og er samtidigt alsidige nok til at påtage sig en lang række opgaver.

Affald og genanvendelse

Fritid

Byggeri uden emissioner er godt for miljøet, godt for virksomheden og godt for samfundet. Forestil dig den forskel, elektriske maskiner giver ved turistattraktioner som f.eks. skisportssteder og nationalparker.

Fritid

Hvorfor vælge elektrisk konstruktion?

Svaret er enkelt: Fordi vi tilbyder løsninger, der passer til betingelserne på en moderne byggeplads. Med reduceret driftsstøj og markante CO2-reduktioner kan du være sikker på, at du overholder strenge miljøbestemmelser - og samtidig opfylder høje produktivitetskrav.

De giver dig også mulighed for at overveje, hvornår og hvor du arbejder. Vores elektriske løsninger, fra kompakt udstyr til større mellemstore maskiner, tilbyder en hel ny verden af forretningsmuligheder. De giver den alsidighed, du har brug for, men med fordelen af at arbejde på steder, hvor dieselmaskiner ikke kan - det være sig indendørs, om natten eller i støj- eller emissionsfølsomme områder, samt ved siden af kreaturer.

Skeptisk operatør

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk maskiner og opladning?

Er du ved at planlægge en byggeplads uden emissioner? Har du spørgsmål vedrørende opladning? Er du usikker på, hvor lang kørselstid en elektrisk entreprenørmaskine har? Vi kan hjælpe dig. Kig på vores Ofte stillede spørgsmål, eller kontakt os direkte.

Elektrisk kompakt gravemaskine til landskabspleje
Fordele og drift
EC18 Elektrisk kompakt gravemaskine

Støjsvagt arbejde

Du undgår at konkurrere med den velkendte motorstøj, når du arbejder med vores elektriske entreprenørmaskiner. Så sig farvel til hovedpine og goddag til dine kollegaer, mens du nyder en stille dag på arbejdet.

Naturens lyde

Ingen emissioner

En verden uden skadelige udledninger er en bedre verden for os alle. Med vores elektriske entreprenørmaskiner skal man ikke længere tage sig af udstødningsgasser, så du kan arbejde næsten hvor som helst uden problemer – selv indendørs.

Fordele ved elektrisk konstruktion

Nem at oplade

Åbn dine horisonter med batteristrøm, der kan holde til en hel dags arbejder i de fleste situationer. Hvis der er brug for hurtig opladning, kan kunder drage fordel af en hurtig "lejlighedsopladning" under en pause i arbejdet.

Opladningsløsninger

Dokumenteret Volvo-teknologi

Vores elektriske entreprenørmaskiner er bygget på vores afprøvede Volvo-teknologi, finjusteret til perfektion over årtiers innovation. Når du kombinerer det med de yderligere fordele, som fås ved at skifte til elektrisk, er resultatet en førsteklasses og mere bæredygtig operatøroplevelse. El-motoren giver f.eks. færre vibrationer og mere reaktionsdygtig hydraulik.