Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Services Maintenance

Vedligeholdelse

Opretholdelse af succes

Vedligeholdelse

Med Volvos vedligeholdelse kan du fokusere på driften af din virksomhed og have tillid til, at Volvo vedligeholder dine maskiner for dig på et fagligt højt niveau. Vi planlægger vedligeholdelsesprogrammet omkring dine operationer, sætter effektiviteten på byggepladsen først og sørger for, at produktiviteten påvirkes så lidt som muligt. Sammen med dig aftaler vi vedligeholdelsespriser pr. maskintime, pr. kvartal eller i hele aftalens løbetid, med den måde der passer bedst til din pengestrøm.

Planlægning baseret på dig

Vedligeholdelsesplanen tilpasses maskinen, så den svarer til miljøet og arbejdsforholdene. Med den sikres det, at Volvo-uddannede serviceteknikere kommer på arbejdsstedet og udfører det nødvendige servicearbejde så effektivt som muligt - udstyret med de rette reservedele - på det mest hensigtsmæssige tidspunkt og med minimal forstyrrelse af din produktion.

Helt Volvo

Selvfølgelig anvendes der kun originale Volvo-reservedele, smøremidler og kølemidler, og eventuelle softwareopdateringer installeres. Alt servicearbejde bliver dokumenteret, så du har en klar vedligeholdelseshistorik, og det kan berolige fremtidige ejere og hjælpe dig med at få den højeste restværdi for maskinen. Vedligeholdelsesplanen er i fokus, og vi arbejder sammen med dig for at planlægge, hvor meget support du har brug for fra Volvo. Så hvis du bare har brug for os til at levere reservedele til mindre vedligeholdelsesarbejde, så dine egne teknikere kan udføre servicearbejdet, er det også en mulighed. Tal med din forhandler om, hvilket serviceniveau der passer til dine behov.

Tilføjet ekstra

Volvo ved, at alle har forskellige behov og tilbyder derfor en bred vifte af tjenester, som du kan tilføje i din Vedligeholdelsesplan. I samråd med din forhandler kan I vælge en række tjenester, herunder:

  • Affaldshåndtering af olie og filtre
  • Maskinrengøring
  • Sikkerhedsinspektion
  • Vedligeholdelse af redskaber
  • Udskiftning af sliddele
  • Serviceeftersyn af airconditionanlæg
Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os