Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Kvalitetsdele

Originale Volvo reservedele byder på den højeste kvalitet og garanteret ydeevne for din Volvo-maskine. Hver eneste del har kritisk betydning for nyttetid og ydeevne. Brug kun dele og produkter, der er specielt udviklet, afprøvet og godkendt med henblik på optimal funktion - nøglen til lavere ejerskabs- og driftsomkostninger. Volvos udbud af kvalitetsdele omfatter en bred vifte af komponenter og serviceoptioner for langvarig ydelse og cyklusliv.

Forlænget garanti 

Tryghed med originale Volvo reservedele

2 års garanti på originale Volvo reservedele  

Pr. den 1. januar 2018 har Volvo Entreprenørmaskiner A/S besluttet at forlænge garantiperioden på reservedele fra 12 til 24 måneder. Den nye garanti gælder 24 måneder eller 6000 timer, hvad der måtte indtræffe først.

Læs mere
Leverings- og garantibestemmelser

Betingelser

Levering og garanti
Læs mere

Hver eneste del er vigtig!

Jo højere kvaliteten af dine komponenter, des større udbytte får du af din Volvo-maskine. Hver eneste del har kritisk betydning for nyttetid og ydeevne. Så hvorfor løbe en risiko?

Levering - Reservedele

læs mere om

Levering af reservedele
Klik her

Løsninger til kunden

En oversigt over de produkter og serviceydelser vi tilbyder for at understøtte din virksomhed gennem hele dit ejerskab og hjælpe dig med at være rentabel - år efter år.

Nyheder

De seneste nyheder om Volvo reservedele

Volvos tandsystem af den nye generation giver skovlene noget at tygge på

Den nye generation af Volvos tandsystem er beregnet til Volvos større gravemaskiner og læssemaskiner, og de har større gennemtrængningsevne, længere levetid samt et nemt monteringssystem...

Volvo Assist-serien præsenteret første gang for det europæiske marked på Intermat 2018

Volvo Construction Equipment udstiller hele serien af Volvo Assist-løsninger, som alle drives af det topmoderne Volvo Co-Pilot display i førerhuset.

Volvo dealer finder start
Ved du, hvad du har brug for?

Ønsker du at bestille reservedele? Vi hjælper dig med glæde.

Send en forespørgsel