Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

ActiveCare

Kom i forbindelse. Forøg driftstiden

ActiveCare

Telematikdata kan være en effektiv måde til at forbedre effektiviteten og driftstiden for din flåde, men for mange data kan forhindre dig i at finde frem til de virkelig relevante oplysninger. Det er her, ActiveCare kommer ind i billedet. Ved at kombinere maskinovervågning og flådeudnyttelsesrapporter 24/7 er denne omfattende service bestemt til at bevare dine maskiner i den bedste driftstilstand, reducere ikke-planlagte driftsstop og minimere reparationsomkostninger.

Volvo Uptime Center

Vi forstår vigtigheden af driftstid, når det drejer sig om din virksomheds succes, hvilket er grunden til, at Volvo Construction Equipment har investeret i at oprette Volvo Uptime Centre i hele verden. Vores eksperter i Volvo-maskiner arbejder i disse centre og benytter de mest avancerede diagnoseværktøjer og -systemer til at hjælpe med at opretholde maksimal driftstid.

Sådan fungerer det

  • Maskinens data indsamles med CareTrack - Volvos telematiksystem - og sendes til Volvo Uptime Center.
  • Volvo-eksperter overvåger maskiner i realtid og sender advarsler til Volvo-forhandleren. Hvis der kræves handling, kontakter din forhandler dig for at rådgive om de næste skridt.
  • Oplysningerne bliver også samlet i en pdf-rapport og sendt til din indbakke hver uge.

Overvågning af maskinen 24/7

Vi tager os af dig

Vi designede det. Vi byggede det. Så. lad os nu tage os af det. 
Med ActiveCare fjernovervåger Volvo dine maskiners tilstand, og advarer dig straks, hvis der kræves maskinindgreb. Denne proaktive tilgang hjælper dig med at forhindre nedbrud og giver dig mere tid til at fokusere på din kerneaktivitet.

Minimer ikke-planlagte driftsstop

Identificer små problemer, før de bliver til store. Volvo giver indblik i din maskines sundhed, således at problemer kan identificeres og løses så hurtigst som muligt.

Minimer uventede omkostninger

Din forhandler kan vejlede dig om, hvorvidt din maskine kræver øjeblikkelig handling, eller om reparationen kan planlægges ind i din næste service, således at vedligeholdelseskrav kan strømlines, og unødvendig rejseaktivitet reduceres.

Optimer maskinreparationstiden

Brug mere tid på at arbejde og mindre tid på at vente. Takket være fjerndiagnose vil en tekniker ankomme godt forberedt på opgaven.

Skræddersyede anbefalinger

Eliminerer tilbagevendende maskinfejl. Din lokale forhandler kan undersøge, hvordan din maskine betjenes, og hvordan bestemte handlinger kan forårsage problemer. Uanset årsagen kan Volvo give råd om den bedste løsning, skræddersyet til dit specifikke behov.

Iværksæt rapporter

Færdiglavede analyser

Beregnet til at identificere områder, hvor driftstid kan forbedres, en ugentlig rapport giver indblik i, hvordan dine maskiner bliver brugt. Tag affære, og arbejd tæt sammen med din Volvo-forhandler for at sikre, at maskinens tilstand forbliver optimal.

Data, der er lette at bruge

Den smarte rapport indeholder vigtige oplysninger i et letforståeligt format, der fjerner behovet for at gennemgå komplicerede data. Rapporten er skræddersyet til din organisation og giver oplysninger som en flådeoversigt, helt ned til de enkelte maskiner på stedet.

Kontroller omkostningerne

Rapporten gør det let at opdage uregelmæssig maskindrift og hjælper dig med at sikre, at maskinen bruges hensigtsmæssigt. Med indblik lige ved hånden, som fx tilfælde af uønsket belastning af maskinen, har du nøglen til at forbedre driftspraksis, minimere reparationsomkostninger og effektivt administrere servicerutiner.

Driftsalarmer

Hold dig opdateret med, hvordan din maskine bruges, og find områder til at nedsætte belastningen af maskinen. For hver driftsalarm indeholder rapporten en forklaring på de langsigtede virkninger samt råd til, hvordan de undgås.

Tekniske alarmer

Hold dig opdateret med maskinens tilstand takket være en liste over tekniske alarmer, som fx lav kølervæskestand og høj motortemperatur. Disse alarmer genereres af maskinen for at fremhæve områder, der kræver opmærksomhed.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os